AcasăPoliticaPesediștii nu-l iartă pe Vîlceanu după recenta gafă: ”Nu știe cât e...

Pesediștii nu-l iartă pe Vîlceanu după recenta gafă: ”Nu știe cât e salariul minim, nu știe nimic din…” – VIDEO

(sursa foto: Facebook/Dan Vîlceanu)

N-a trecut multă vreme de la răspunsul neașteptat, până la urmă, venit din partea ministrului Finanțelor, cu privire la salariul minim net din România, până să apară reacții din rândul principalei formațiuni de opoziție la adresa liberalului Dan Vîlceanu.

”Ministrul “N-are cum” de la Finanțe lovește din nou! Valoarea salariului minim pe economie este o nebuloasă pentru “finanțistul” Dan Vîlceanu!”, susțin social-democrații, într-un mesaj postat pe pagina oficială de Facebook a formațiunii politice.

Reprezentanții partidului condus de către Marcel Ciolacu aduc în atenție și o altă declarație – de zilele trecute – a noului ministru al Finanțelor, de această dată cu privire la inflație. Și îl săgetează acid pe Vîlceanu, ”la pachet” cu premierul, cel care l-a și propus, din câte s-a aflat, pentru șefia acestui minister.

”Nu știe cât e inflația, nu știe cât e salariul minim, nu știe nimic din fișa postului…..știe doar ce a știut și prietenul lui penal care conduce Guvernul: să împrumute bani cu nemiluita!”, susțin social-democrații în același mesaj, însoțit de imagini cu răspunsul pe care l-a dat Vîlceanu, în cursul acestei zile, într-o conferință de presă.

Budăi: Din lac în puț!

Anterior, și fostul ministru PSD al Muncii, Marius Budăi, îl criticase pe Vîlceanu, pe același subiect.

”Din lac în puț! Nu a știut cât e inflația, nu a știut că a existat creștere economică și fără inflație, acum nu știe nici cât e salariul minim net! Da, este vorba despre noul ministru de Finanțe, Dan Vîlceanu, care tocmai a contrazis ziariștii care îi spuneau că salariul minim net este de 1386 de lei! Precum spuneam, din lac în puț!”, a transmis Budăi, pe aceeași rețea de socializare.

Ministru: Nu are cum să fie 1.300

Dan Vîlceanu, instalat săptămâna trecută la conducerea Ministerului Finanțelor, a ieșit, marți, în fața presei, iar în cadrul conferinței a fost întrebat dacă știe cât e salariul minim în mână – net – în România. ”Da, este în jur de 1.600 și ceva”, a răspuns în primă fază liberalul.

Când i s-a spus că e vorba de 1.386 de lei, oficialul guvernamental a replicat: ”E 2.380 (de lei-n.n.) cred, da, 2.300 salariul minim brut, deci nu are cum să fie 1.300, dar mă rog…”.
Vîlceanu a depus jurământul la Cotroceni pe 18 august, iar în ziua următoare a participat la prima ședință de guvern în calitatea sa de ministru al Finanțelor.

344 afisari

6 COMENTARII

    • Da unde sa stie Vilceanu ? Pseudo- Liberalul- provenit din TSD , inghitit cu totul de PNL, are alte ordine de executat

  1. Si nu numai el,toti impreuna cu seful suprem care i-a pus acolo,Daca stam ca momaile si nu iesm in strada asa ne trebuie,santem mamaligi!!!!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger