AcasăPoliticaPesediștii n-au trecut cu vederea ieșirea premierului la terasă: Orban a instalat...

Pesediștii n-au trecut cu vederea ieșirea premierului la terasă: Orban a instalat o guvernare de bodegă

Social-democrații au ales o poză în care premierul bea dintr-o halbă cu bere, la terasă

După cum era de așteptat, faptul că șeful Guvernului a ales să oprească la câteva terase din Centrul istoric al Capitalei, sâmbătă seară, a generat reacții în rândul principalului partid de opoziție.

Social-democrații au pus accent pe faptul că, în loc să dea un tur al spitalelor, dată fiind perioada în care ne aflăm și de problemele cauzate de noul coronavirus, premierul a mers la terase. „Guvernul alege șefi în Sănătate dintre liberalii cu “școala vieții” fiindcă asta este resursa liberală în care crede Orban: recrutarea prin turul cârciumilor, nu al spitalelor Premierul și ministrul Sănătății se plâng că managementul sanitar este la pământ, dar pun șef de spital un fost patron de #cârciumă. Decizia definește stilul de guvernare al unui premier care n-a făcut un tur al spitalelor în timpul pandemiei, ci a ales unul al teraselor din București. (…) Orban a instalat o guvernare de bodegă care nu are șanse să-i scoată pe români din criză, ci mai degrabă să tragă toată țara după el, sub masă!”, se subliniază în analiza postată duminică pe pagina oficială de Facebook a PSD-ului.

Și Gabriela Firea a reacționat după ce premierul a mers în Centrul vechi

E de menționat că încă se seara trecută edilul Gabriela Firea comentase pe marginea acestui subiect, cu accent pe noua față pe o are zona și pe schimbările în bine apărute în timpul mandatului actualei echipe de la Primăria Capitalei. „Ma bucur sincer, fara urma de ironie, ca premierul s-a simtit bine azi in Centrul vechi din Bucuresti. Daca se ducea acum 5 ani, cand primar general interimar era un coleg de-al sau de la PNL, ar fi constatat ca centrul vechi arata jalnic. Cladiri darapanate, fatade care se desprindeau si cadeau peste vizitatori, mizerie, masini peste tot, incurcand circulatia pietonala”, nota, între altele, primarul social-democrat al Capitalei, în mesajul ce însoțea un alt instantaneu cu premierul aflat la o terasă.

sursa foto: Facebook/Partidul Social Democrat

author avatar
Cristina Stefan
226 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger