AcasăPoliticaPedelistul Ioan Oltean ingroasa randurile clientilor DNA

Pedelistul Ioan Oltean ingroasa randurile clientilor DNA

Ioan Oltean a fost si el chemat la DNA

Fostul secretar general al PDL a fost audiat de DNA intr-un dosar disjuns din cel in care acuzat este Remus Baciu, fost vicepresedinte al Agentiei Nationale pentru Restituirea Proprietatilor.

Ioan Oltean a fost si el chemat la DNA

Remus Baciu a fost condamnat (in prima instanta) de Curtea de Apel Bucuresti, in luna februarie a acestui an, la trei ani de inchisoare pentru primirea sumei de 270.000 de euro in vederea ”solutionarii rapide” a unor dosare de retrocedare. Dupa arestarea sa, in august 2011, sefa ANRP, Crinuta Dumitrean (pedelista sustinuta pentru preluarea functiei de Ioan Oltean, secretar general al PDL la aceea vreme) a fost si ea destituita, in octombrie de premierul Boc.

Acum, conform unor surse judiciare, Oltean este la randul lui suspectat de procurorii DNA de ”presupuse fapte de coruptie” intr-un dosar disjuns din speta Baciu.

author avatar
eNational
389 afisari
Zenville

Ultimele știri

Imagini incredibile cu rapperul american Sean Diddy când îşi bate iubita cu sălbăticie pe holurile unui hotel (VIDEO)

Cassie Ventura, fosta iubită a lui Sean Diddy, i-a intentat proces artistului și-l acuză, printre altele, de viol. O înregistrare video din 2016 îl...

Tragedie în Marea Neagră! O navă s-a scufundat în apropiere de Sfântu Gheorghe. Trei marinari, dispăruţi!

O navă sub pavilion Tanzania s-a scufundat, sâmbătă dimineaţă, în Marea Neagră, la 26 mile marine de Sfântu Gheorghe.Opt membri ai echipajului au fost...
proger