AcasăPoliticaPe cine vede George Simion favorit la alegerile prezidenţiale 2024. Predicţii despre...

Pe cine vede George Simion favorit la alegerile prezidenţiale 2024. Predicţii despre şansele lui Kovesi şi Geoană

george simion

George Simion vede partidul lui, AUR, drept favorit la alegerile din 2024. E de părere că, la prezidențiale, în turul doi, vor ajunge candidatul PSD și candidatul AUR.

Cred că AUR va câștiga toate alegerile. Vom începe pe 9 iunie cu alegerile europarlamentare”, este sigur pe el Simion.

Spune că Kovesi nu mai e iubită de români

Geoană o să ia 7% dacă candidează. La fel și doamna Kovesi, care nu mai e iubită de români. Domnul Geoană e în campanie de un an de zile și nu-l bagă nimeni în seamă.

De doamna Kovesi nu e nevoie, se descurcă de minune Marcel. Mulți dintre votanții PSD vin la mine și spun că nu mai recunosc partidul pe care l-au susținut.

În turul doi o să intre candidatul PSD și candidatul AUR. Dacă românii sunt masochiști și le place cum e condusă țara acum de premierul Ciolacu, îl vor vota pe premierul Ciolacu.

Dacă vor altceva, îl vor vota pe candidatul AUR, care are șanse. Cred că AUR va câștiga toate alegerile. Vom începe pe 9 iunie cu alegerile europarlamentare. Vom începe cu Gheorghe Piperea, Claudiu Târziu și Cristian Terheș„, a anunţat George Simion.

A râs de Ciucă

Liderul AUR a râs de şansele lui Nicolae Ciucă.

În niciun caz. Cu respect, are și el meritele lui. Dar nu e un candidat redutabil la alegerile prezidențiale. E cel mult o glumă bună.

A ajuns PNL, pentru felul în care a fost condus la Cotroceni de Klaus Iohannis, o glumă bună”, a zis Simion.

author avatar
Andrei Ștefan
1.132 afisari

7 COMENTARII

  1. La presidentie încă nu are pedigree Simion, asa ca de câștigat v a câștiga din nou favoritul ambasadelor din păcate.

  2. Nici Candidatul AUR nu este o opțiune pentru România, după prestația parlamentarilor acestui partid

  3. George Simion va rămâne un simplu chibiț, de pe margine. Are vise umede de mărire, iar trezirea la realitate va fi brutală. Deja și-a epuizat bazinul de eterni nemulțumiți (constant vreo 14% – 15%) iar plafonarea s-a produs. În plus, la fel ca USR, a strâns în jurul lui o adunătură de mameluci și împăiați care-l vor trage în jos. Amin!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger