AcasăPoliticaPaul Stănescu, declarații de ultimă oră: „PSD va avea candidat la funcţia...

Paul Stănescu, declarații de ultimă oră: „PSD va avea candidat la funcţia prezidenţială, un membru al PSD” – VIDEO

sursa foto: captură video

Mai-marii formațiunii social-democrate se reunesc, vineri, în ședință, la Sâmbăta de Sus, în judeţul Braşov.

Urmează să pună la punct strategia PSD pentru alegerile prezidențiale, cursa electorală pentru fotoliul de la Cotroceni.

Până să participe la această întrunire, secretarul general al PSD, Paul Stănescu, a făcut câteva scurte declarații în fața presei.

„Cutuma partidului cam aşa a fost”

Acesta a afirmat că formațiunea social-democrată va avea candidat la funcţia prezidenţială, un membru al PSD.

Partidul Social Democrat va avea candidat la funcţia prezidenţială, un membru al PSD”, a spus Paul Stănescu înainte de şedinţa partidului, ce va avea loc la Sâmbăta de Sus .

Întrebat de jurnaliști dacă candidatul PSD va fi Marcel Ciolacu, Stănescu a răspuns scurt: „Cutuma partidului cam aşa a fost”.

Întrebat despre o eventuală susținere a lui Geoană

Despre o posibilă susţinere a lui Mircea Geoană, Stănescu a fost cât se poate de clar când a spus că exclude un astfel de scenariu.

„Eu exclud lucrul ăsta. Eu, ca secretar general şi membru al partidului, exclud lucrul ăsta”, a afirmat social-democratul, adăugând că nu crede că o astfel de propunere va fi făcută în interiorul partidului.

Secretarul general al PSD a fost întrebat, totodată, și dacă alegerile prezidenţiale vor rămâne în luna septembrie. „Cred că da”, a răspuns Paul Stănescu.