AcasăPoliticaPasul anunțat din direcția USR PLUS în privința moțiunii, după decizia CCR:...

Pasul anunțat din direcția USR PLUS în privința moțiunii, după decizia CCR: ”Vom cere să…” VIDEO

(sursa foto: Ionuț Moșteanu/Facebook)

S-a aflat deja o primă reacție din partea USR PLUS, după decizia de marți a Curții Constituționale (VEZI AICI), pe tema sesizării formulate, săptămânile trecute, de la vârful Guvernului, pe tema motiunii de cenzură depuse de USR PLUS și AUR. Dar și pe marginea pasului făcut de PSD, mai ales că între timp, social-democrații au depus și ei, în această a doua zi a săptămânii, o moțiune de cenzură.

”Din decizia CCR eu înțeleg în momentul ăsta că moțiunea noastră trebuie să își urmeze parcursul parlamentar”, a declarat Ionuț Moșteanu, purtătorul de cuvânt al USR PLUS, într-o intervenție la Digi24.

Referitor la demersul anunțat de PSD, cei de la USR PLUS urmează să ia o decizie asupra felului în care se vor poziționa față de moțiunea social-democraților și dacă o vor vota sau nu.

”Legat de moțiunea PSD, vom avea o discuție în Biroul Național (…) la ora 2 (14.00) și vom veni cu o poziție. (…) Din punctul nostru de vedere, ținând cont de ce a venit astăzi de la CCR, moțiunea noastră trebuie să meargă înainte. Vom cere să meargă la dezbatere și vot cât mai repede moțiunea noastră: mâine, joi, luni, o să vedem când se poate. Asta o să fie solicitarea noastră în Birourile Permanente reunite”, a declarat Moșteanu.

Moșteanu: Zilele lui Florin Cîțu sunt numărate, fie că e vorba de moțiunea noastră, fie că e vorba de moțiunea PSD

Totodată, deputatul USR PLUS a mai transmis un mesaj referitor la soarta liberalului Cîțu în fruntea Executivului, date fiind cele două moțiuni de cenzură depuse deja la Parlament.
”Zilele lui Florin Cîțu sunt numărate în momentul ăsta, fie că e vorba de moțiunea noastră, fie că e vorba de moțiunea PSD. (…) Din punctul meu de vedere, trebuie votată prima (moţiune)care ajunge la vot şi fiecare zi cu Cîţu la Palatul Victoria e o zi pierdută pentru România”, a subliniat Moșteanu.

Mesaj pe Facebook

De altfel, Moșteanu a reacționat și pe Facebook, ca urmare a recentei decizii a Curții Constituționale. ”Decizia CCR de astăzi este clară: moțiunea depusă de USR PLUS continuă în Parlament.

Moțiunea a fost deja citită în plen și se află pe traseul legislativ. Chiar și mâine putem avea votul final.

Am promis că Florin Cîțu pleacă. El va pleca. Nu mai poate fi salvat nici măcar de Marcel Ciolacu și PSD”, susține Moșteanu, pe rețeaua de socializare.

181 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger