AcasăPoliticaParlamentul a adoptat primele măsuri din pachetul „Sprijin pentru România”. Ciolacu, replică...

Parlamentul a adoptat primele măsuri din pachetul „Sprijin pentru România”. Ciolacu, replică tăioasă pentru contestatarii programului

Parlamentul a adoptat primele măsuri din pachetul ”Sprijin pentru România” (foto: facebook)

Liderul Partidului Social Democrat a făcut referire la cele două măsuri din cadrul inițiativei „Sprijin pentru România”, care au primit, miercuri, undă verde din direcția Legislativului. Și le-a dat o replică scurtă, dar categorică acelora care au criticat acest program, săgetându-i pe reprezentanții USR-ului, partidul condus interimar de către Cătălin Drulă.

„Astăzi, Parlamentul a adoptat primele două măsuri din pachetul ”Sprijin pentru România”! Am dublat valoarea normei de hrană în spitale la 22 lei/zi și am majorat la 3.000 de lei salariul minim în agricultură și industria alimentară. Ambele măsuri vor intra în vigoare de la 1 iunie”, a transmis Marcel Ciolacu, pe Facebook, în după-amiaza zilei de miercuri, 13 aprilie.

Totodată, liderul PSD a dat asigurări că „toate măsurile din acest pachet economic și social vor fi aplicate EXACT cum au fost anunțate”, susținând că „românii, agricultura și economia românească au nevoie de soluții și de sprijin pentru a trece cu bine peste această criză, nu de contre politice”.

Ciolacu: „Rușine! De asta trebuie să rămână în opoziție!”

Politicianul aflat la șefia PSD a ținut să dea și o replică Opoziției. „Iar celor care au atacat sau criticat acest program, le reamintesc că nu au fost în stare să prezinte nicio soluție alternativă. Doar au criticat Guvernul, dar nu au propus nimic în loc.

PS: Miniștrii USR ai Sănătății au găsit 780 de milioane de euro pentru a cumpăra zeci de milioane de doze de vaccin, cu mult peste necesar, însă nu au găsit resurse să asigure o masă decentă pacienților din spitale. Rușine!! De asta trebuie să rămână în opoziție!”, susține Ciolacu în încheierea mesajului postat pe rețeaua de socializare.

Năsui: „Scopul PSD-PNL nu e să ajute pe cineva”

Mesajul liderului PSD vine pe fondul criticilor îndreptate din direcția USR față de una dintre măsurile din cadrul acestui pachet anunțat, recent, de către președinții Coaliției de guvernare – VEZI AICI. Și anume acele vouchere de 50 de euro destinate persoanelor cu venituri foarte mici.

„4 lei pe zi! Coaliția PSD-PNL-UDMR oferă vouchere de 50 de euro, o dată la două luni, românilor cu venituri foarte mici. Dar ce înseamnă acești 50 de euro?

După ce îi vor schimba în lei, românii vor avea 247 de lei. Iar după ce îi vor împărți la 60, numărul de zile în care vor trebui să-i drămuiască, vor vedea că voucherele de 50 de euro sunt, de fapt, 4 lei pe zi.

O bătaie de joc! Ce poate cumpăra un român cu 4 lei pe zi? Nici măcar o pâine și-un kilogram de cartofi”, au acuzat reprezentanții USR, într-un mesaj postat pe pagina oficială de Facebook, în seara zilei de marți, 12 aprilie.

„Scopul PSD-PNL nu e să ajute pe cineva. Scopul lor este să continue să paraziteze banii contribuabililor, dar să lase impresia că ajută românii. Iar dacă nu-i ajută măcar să lase impresia că au încercat. Nu e prostie. E strategie”, susține deputatul USR Claudiu Nasui, fost ministru al Economiei, citat în aceeași postare.

324 afisari

6 COMENTARII

  1. au dreptate si unii si altii , toti sint niste jigodii . psd nu a facut nimic concret pentru a opri jaful usr , a schelalait la televizoare si atat . toti sint aceiasi mizerie .

  2. Decat program de jefuit si distrus
    Aplicat de,, uniunea sabotati romania”
    Decat hotii si prosteala si masuri de intrus
    Luate de voi niste tradatori ,niste paria,

    Mai bine masuri care ajuta tara si omul
    Luate de niste oameni practici ,onesti,
    Nu de niste drogati afumati si zombi
    De niste qumbeti cu scoli de glumeti!

    Ce bine ar fi fost pentru voi bai strigoi
    Care vreti sa ajungeti si sa parveniti
    Din cersetori si statui aruncati la gunoi
    Sa furati si apoi sa pozati in cinstiti!

    V-ati aratat arama in cateva luni
    Cat ati reusit sa stati la condus
    Ati dovedit ca nu sunteti doar nebuni
    Ci si hoti tradatori priceputi la distrus!

    Mai sunt si limbrici ce-s adepti ai hotiei
    Care daca vad ca legea se aplica
    Si omul primeste ce i se cuvine
    Indat’I se aprinde ura in cipilica!

    Acestia sunt globalistii darlaii
    Care tara au duso in hau esuata
    Ei nu ne vor binele nostru ca tara
    Si nu vor progres sa avem noi vreo data

    Ei sunt ciocoistii si daca cumva
    Vrei sa respecti legea cu masuri sociale
    Ei tipa si banii-i impart la ai lor
    Cei multi nu intra in a lor socoteala!

    Nu fac nimic spre binele tarii
    Progres,dezvoltare sunt lozinci doar atat
    Ati vazut cum au cheltuit banet tradatorii
    In pandemie au intrat la furat pana in gat!

    Au ascuns imprumutul de saizeci milioane
    Naiba ii stie in ofsooruri sau banci
    La asta se pricep jivini- lighioane
    Dezvoltare de tara ?hai lasa-ne ..canci!

    Sunt ei Useristii neoameni , lichele
    Dar si leproizii ,criminali de tarani
    De muncitori si mineri ,javre rele
    Satane urate jivine ,golani!

  3. Cand tatza Clotilda ,tatza nebuna
    A furat voturi cu sacii in spate
    Justitea lui klaus dormea fara frana
    Cum doarme si acuma pe salarii umflate

    De unde e tanti cu fata ranjita
    Dragi sabotori useristi tradatori?
    Nu cumva e si ea ca voi,,sabotista”
    Nu cumva merita judecata ,,pe bune”?

  4. Bai Ciolakule, bai patri-hotule nazist ordinar, nu te mai da rotund, ca vine Simion, si te sparge in figuri, bai amaratule !! Ha ha ha 🙂 Dar ce de nu denumiti marele vostru program nazist de eugenie nazista Marea Cartelare ? Bai Ciorlakule, sa iti bagi cartelele undeva, bai ipocritule, numai la furat va pricepeti, la nimic altceva nu va duce capul !! Bai, voi va dati seama cand o sa intre trupele alea de salbatici de rusnaci pe la Iasi si Galati, da rapid telefon generalul de divizie, il suna pe rusnacul-sef de la Kremlin, si ii zice: -Sefu, avem o mare problema !! -Care e problema, bai Soigu? -Bai, kaghebistule-sef, vezi ca astia isi bat joc de noi, nici macar autostrazi nu au pe aicea, cum sa ajungem noi rapid pana la Bukale, ca numai peste camputi se poate, ce facem, sefu? -Bai, tu esti serrios, sau esti prost? -Pe cuvant de onoare, astia sunt mai lenesi decat toti lenesii de pe National Geographic, pe cuvantul meu de ponoare, sefule cel mare !! -Bai, mergeti cum puteti pana in Bukale, ii prindeti pe aia din gubern si sparlament, le dati la toti cate 1 cap in gura, ca merita, si mergeti mai departe la bulgari si greci, ca aia sigur au autostrazi, am verificat eu acum pe net !! -Sa traiti, sefule cel mare, asa o sa facem, da-i drakului de trantori, cu astia nu te descurci, e clar ca nu ai cu cine, da-i undeva de prosti !! Ha ha ha 🙂 Cam asa va fi cu marea invazie rusnaca, care nu o sa tina chiar asa d emult in micuta colonie esuata semi-bananiera de la Bukale, decat sa se lege la cap rusnacii aia salbatici cu hotii de romanasi, mai bine isi vad mai departe de drum, au ei si alte tinte de rezolvat, noi oricum nu contam si nu am contat vreodata !! Ha ha ha 🙂 Bai Ciukalaule, apuca-te la modul serios de proba de 400 de metri garduri, daca nu vrei sa te urce rusnacii aia salbatici pe graduri, ca te faci de ras, bai grasule abuzat in copilarie, de aia ai ajuns un gras imputit, ca nu ai jucat fotbal deloc in fata blocului lui Blokulet !! Ha ha ha 🙂

  5. Plotonerul nazist a fost starnit ca un rahat imputit si acum imprastie prosteala peste tot Nu sunt autostrazi din cauza lui iohanus care a dat miliardele pe gunoaie la yankei ,si din cauza lui Catzu care a dosit 56 de miliarde pe care le-a imprumutat din banci straine Din cauza prostilor si hotilor tai nu sunt autostrazi !treci la oala cu pipi urgent prostule!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger