AcasăPoliticaParlamentarii din „gașca” lui Orban, EXCLUȘI definitiv din PNL!

Parlamentarii din „gașca” lui Orban, EXCLUȘI definitiv din PNL!

Ludovic OrbanParlamentarii din „gașca” lui Orban, EXCLUȘI definitiv din PNL!

Ludovic Orban a dat startul demisiilor. După el, au părăsit grupul parlamentar PNL Ion Ştefan, Alexandru Kocsis, senatorul Ovidiu Florean, Constantin Șovăială și Ionel Tancă. Acesta din urmă și-a depus demisia joi, 28 octombrie, anunțând că va activa ca deputat neafiliat.

Deputatul PNL Florin Roman, care deţine preşedinţia interimară a Camerei Deputaţilor este revoltat de această situație și ar vrea ca aceștia să fie excluși din partid în cazul în care critică actuala conducere.

„PNL este singurul partid istoric ce a rezistat în istoria sa îndelungată, în fața tuturor atacurilor venite din interior și exterior! Și va rezista în continuare! Sigur că regret plecarea fiecărui coleg parlamentar. Vom pierde probabil 13-14 senatori și deputați din totalul de 134. Vom rămâne de departe cel mai important partid de dreapta din Parlament. PNL înseamnă și 250.00 de membri, 1264 primari și 17 președinți de Consilii județene, fideli partidului, nu unui om.

A mai încercat, recent și Tăriceanu să rupă PNL. Iar rezultatul este cunoscut. Nu mai există politic.

O să propun colegilor ca cei care pleacă și atacă partidul, să o facă din afara lui și să le spunem clar: ușa PNL este închisă celor care își bat joc de PNL!”, a spus Roman, pe pagina lui de Facebook.

Ludovic Orban și-a dat demisia de la șefia Camerei Deputaților și din grupul PNL

Florin Roman l-a criticat, vineri, pe fostul lider PNL Ludovic Orban, după anunţul acestuia că nu va vota Guvernul minoritar şi că va demisiona şi din grupul parlamentar liberal. Roman i-a cerut să demisioneze şi din funcţia de parlamentar, pe care a câştigat-o pe lista PNL.

Apoi i-a dat replica direct în plen după dezafilierea din grupul PNL. Roman i-a spus că nu l-a întrerupt din respect pentru lucrurile bune făcute împreună, în timp cât au fost colegi în PNL.

author avatar
Andreea Vlad
960 afisari

6 COMENTARII

  1. Greșit. Peneleaua a dispărut la mijlocul secolului trecut. Eu, dacă îmi fac mâine un partid și-i pun denumirea unui partid istoric dispărut nu înseamnă că sunt cu adevărat acel partid crăpat de mult.
    Ăștia de acum nu au treabă cu partidul lui Brătianu, ce naiba….

  2. Mananci ceva caca Florine.Priveste inapoi in istorie si ai sa vezi cat de istoric a fost acest partid.Citeste scrisoarea dresata de Antonescu Bratienilor in 29 Octombrie 1942!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  3. PNL traieste cu adevarat o dictatura, partidul se remraca prin multiple fisuri anale, iar rezultatele negative le traim cu totii
    PNL in haznaua istoriei, cu tine

  4. PNL traieste cu adevarat o dictatura, partidul se remarca prin multiple fisuri anale, iar rezultatele negative le traim cu totii
    PNL in haznaua istoriei, cu tine

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger