AcasăPoliticaPapahagi si-a anuntat decizia de a candida la sefia PMP

Papahagi si-a anuntat decizia de a candida la sefia PMP

La cateva zile dupa ce si-a anuntat revenirea in PMP, Adrian Papahagi a decis sa faca mai mult pentru partid. Mai exact, e hotarat sa intre in cursa pentru sefia formatiunii.

Daca in februarie sustinea ca se retrage din politica, din motive personale, de aceasta data Papahagi revine in forta. Fondator al Partidului Miscarea Populara, Papagahi are in plan sa candideze pentru prima functie in aceasta formatiune, in cazul in care, pana la congresul ce va avea loc cel mai probabil luna viitoare, nu isi vor anunta o astfel de intentie doritori mai buni. „Am decis sa candidez la presedintia partidului, daca nu o va face unul mai bun ca mine, in care caz il voi sprijini”, a precizat Papahagi pe Facebook.

Revenind la motivele hotararii de a demisiona, politicianul si-a motivat alegerea prin faptul ca a ales sa protesteze fata de „indepartarea partidului „altfel” de la proiectul originar”. Acum ca a revenit asupra ideii, se declara gata de actiune. Totul pentru ca e convins ca PMP e un partid in care merita investit, dar si ca dreapta unita ar avea sanse sa castige cursa pentru Cotroceni, din toamna. „Nu putem opune gaunoseniei cu invelis mediatic numite Ponta ceva similar; este datoria noastra sa-i contrapunem ceva radical opus: substanta, cinste, patriotism, valori”, a mai punctat Papahagi, in mesajul postat pe contul au de pe reteaua de socializare amintita.

145 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger