AcasăPoliticaPandele trece la amenințări: „Când mă întâlnesc cu el, îl muşc eu...

Pandele trece la amenințări: „Când mă întâlnesc cu el, îl muşc eu de ureche”. Pe cine aruncă vina pentru eșecul Gabrielei Firea

Florentin PandelePandele trece la amenințări: „Când mă întâlnesc cu el, îl muşc eu de ureche”. Pe cine aruncă vina pentru eșecul Gabrielei Firea / foto: G4Media

Florentin Pandele a câștigat un nou mandat la Primăria Voluntari, dar de data aceasta a candidat ca independent, după ce în aprilie fusese exclus din PSD. În urma rezultatelor provizorii, soția sa, Gabriela Firea, a pierdut Primăria Capitalei în fața lui Nicușor Dan.

Duminică seară, înainte de închiderea urnelor, Florentin Pandele a ieșit pentru a doua oară în apărarea Gabrielei Firea și a făcut o declarație incendiară. Politicianul a dezvăluit care ar fi motivele pentru care Firea a pierdut Primăria Capitalei. Pandele pune eșecul soției sale pe seama echipei de miniștri a PSD din 2017 și până la pierderea alegerilor.

„Am să vă spun şi 3 cauze care au generat pierderea Primăriei Capitalei. Cauza principală, după mine, a fost echipa de miniştrii pe care a avut-o PSD-ul din 2017 până când au pierdut alegerile. Nu vreau să pomenesc numele fostului lider PSD. El a făcut tot ce i-a stat în putinţă ca să oprească proiectele Primăriei Capitalei. Dragnea este unul din vinovații principali ai acestei pierderi. Un alt vinovat este Teodorovici care i-a diminuat bugetul Capitalei.”, a declarat primarul orașului Voluntari la România TV.

Pandele a explodat la adresa lui Teodorovici

Florentin Pandele a vorbit și despre faptul că Eugen Teodorovici nu a vrut să îi dea bani Gabrielei Firea, susţinând că îi va da altceva.

„Îi transmit lui Teodorovici. Îmi aduc aminte când mi-a spus un prieten în momentul în care i-a zis: trebuie să-i dai bani la Capitală, că nu-i dai bani lui Firea. Şi a spus că îi dă el altceva. Când mă întâlnesc cu el, îl muşc eu de ureche ca să-i spun eu ce să-i dea ce a zis el că-i dă”, a declarat soţul Gabrielei Firea.

„Bărbaţii politici nu au făcut decât să o faulteze pe Gabi Firea, de frică să nu-i ia locul. Paul Stănescu este cel mai devotat om din echipa PSD. A fost alături de Gabi de când s-a ridicat împotriva conducerii PSD-ului. Nu este un orator. Ce a făcut preşedintele Ciolacu, nu i-a pus piedici. A ajutat-o cât a putut el”, susţine Pandele.

author avatar
Andreea Vlad
809 afisari

4 COMENTARII

  1. Cred ca omu cam are dreptate, nu ca sotia lui ar fi Mahatma Gandi, dar totusi parca s-a prapadit mai putin din buget pe hotii, ca daca ar fi altfel cred ca cei cu ‘mana lunga’ ar fi gujbit-o pana acum. Mi-a placut ca a infiintat firme ale primariei cu care sa execute anumite lucrari (nu stiu de ce nu se infiinteaza si la nivel national de umflam de bani firme straine), dar nu mi-a placut ca a pompat prea multi bani in megalomania cuiva de a realiza „dihania” aia de nici nu stiu cum sa-i zic a neamului. Noi la ist. arhitecturii am invatat ca bisericile noastre nu sant de imensitatea celor din apus, ca sa fie mai aproape de credinciosi, sa-l simti pe Dumnezeu aproape, nu sa te „striveasca prin imensitate. Acum insa vad ca nu mai e la fel, ne-am sucit, construim mai ddihai ca domul din Viena. Oricum „ievolutia” viitoare a fenomenului va fi interesanta…

  2. Si apropos, am uitat, sa mergi cu propuneri personale sau impuse de consilieri la Primaria Capitalei de genul „vesnic tanarului” candidat la insuratoare (care cred ca la depasit pana si pe Hugh Hefner), general al armatei romane, care a vazut armata doar in poze si care din pozitia de general se cearta cu oraganele de ordine desi conducea manga, cu don „Corleone” pe care din 10 pesoane , 5 il injura cand ii aud numele, cu alt „gheneral” zis cashcheta, care siluieste limba ramana mai dihai ca vasluienii concitadinele si nu in ultimul rand cu don „industria ramana e un morman de fiare vechi” pe care sper si cred ca odata cineva il va lua la intrebari, este SINUCIDERE politica on line.

  3. Pai asta inseamna o ampla reforma a ceea ce inseamna stanga romana. Daca voi nu va intelegeti de ce candidati? E ca si cum vrei sa castigi suta cu adidasi ce te inteapa in talpa, ba mai mult stie si antrenoru si da din umeri ca nu are alti adidasi, ba iti arata ca daca vrei sa castigi fugi descult…

  4. nu credeti ca mahalaua facuta de g.firea in propria ograda, in spate cu o ceata de mameluci,mai acum ceva timp ,spre satisfactia adversarilor politici ,este adevarata cauza a muscatului tarinii de catre ,,eroina” ? sa fie invatatura de minte !
    si la alegerile parlamentare ,cu dincu,grindeanu,tudose,gusa!!!!-mai aveau sa-l aduca pe basescu -la fel va fi …si va fi bine,pentru ca sleahta asta nu merita votul oamenilor

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger