AcasăPoliticaPână să plece la Bruxelles, premierul Cîțu și-a găsit timp și pentru...

Până să plece la Bruxelles, premierul Cîțu și-a găsit timp și pentru fotbal: ”M-au alergat puțin băieții” – VIDEO

Până să plece la Bruxelles, premierul Cîțu și-a găsit timp și pentru fotbal: ”M-au alergat puțin băieții” - VIDEO

După o vizită pe șantier din Satu Mare și la un centru de vaccinare împotriva COVID-19, șeful Guvernului a arătat că își găsește timp și pentru ceva sport.

Ajuns la centrul de vaccinare organizat la un liceu cu profil teologic, șeful Guvernului a intrat pe terenul de fotbal. Și după ce a jonglat puțin cu mingea, premierul a trecut la ”punctul cu var”. A șutat în câteva rânduri spre poartă. Nu a avut o misiune tocmai ușoară, pentru că, rând pe rând, doi dintre elevii aflați în poartă au apărat cu brio.

Imaginile cu scurtul popas al premierului pe terenul de sport – care nu au scăpat obiectivelor aparatelor foto și ale camerelor de luat vederi ale jurnaliștilor aflați în zonă – au ajuns pe Facebook. ”Am avut un schimb de pase cu elevii de la Liceul Teologic Ortodox ”Nicolae Steinhardt”, după ora lor de sport. M-au alergat puțin băieții”, a transmis Florin Cîțu, în dreptul imaginilor postate pa pagina sa de pe rețeaua de socializare amintită.

Până să ajungă la liceul amintit, șeful Guvernului fusese la șantierul variantei de ocolire a municipiului Satu Mare, alături de ministrul de Interne Lucian Bode, fost șef la Transporturi.

Prim-ministrul urmează să ajungă, tot marți, la Bruxelles, pentru a discuta pe tema Planului Național de Redresare și Reziliență (PNRR). În cursul acestei seri, pe agenda lui Florin Cîțu figurează, de la ora 20:15 (ora României), o cină de lucru cu președintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, conform programului oficial anunțat din direcția Palatului Victoria.

160 afisari

2 COMENTARII

  1. Bai Matule, fii atent sa nu iti dea astia un sut in cap cu mingea, bai afonule, bai !! 🙂

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger