AcasăPoliticaLudovic Orban, pe șantierul Drumului Expres Pitești - Craiova. Anunț important, ce...

Ludovic Orban, pe șantierul Drumului Expres Pitești – Craiova. Anunț important, ce se întâmplă cu cea mai așteptată „autostradă” din România. VIDEO

Șeful Guvernului a mers, marți, în județul Olt. S-a oprit, alături de ministrul Transporturilor, Lucian Bode, pe șantierul Drumului Expres Craiova-Pitești.

După ce l-a descris drept „un proiect fundamental” și a amintit că era ministru al Transporturilor, în 2008, când a semnat memorandumul de înțelegere cu Ford, „în care Guvernul s-a angajat să realizeze acest proiect de investiții”, premierul a dat asigurări că lentoarea în derularea unor proiecte de investiții pe tărâm autohton va deveni istorie.

„Vremea în care proiectele de investiții se derulau în ritm de melc a trecut (…) Nu mai putem tolera ceea ce s-a întâmplat de zeci de ani, în care proceduri de achiziție să dureze ani de zile, până se ajunge la desemnarea câștigătorului (…) Nu mai tolerăm nicio împiedicare a unui proiect de infrastructură care sa fie făcută de funcționari sau de conducători de instituții care nu înțeleg că prioritatea zero a României este modernizarea prin investiții, în infrastructura de transport, energetică, de sănătate, de comunicații, de educație și în infrastructura agricolă”, a susținut șeful Executivului, de pe șantierul Drumului Expres, înainte de a merge să viziteze Uzina ALRO Slatina.

sursa foto: gov.ro

author avatar
Cristina Stefan
301 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger