AcasăPoliticaOrban şi Rareş Bogdan se muşcă, reciproc, cu venin: "Nu l-am...

Orban şi Rareş Bogdan se muşcă, reciproc, cu venin: „Nu l-am crescut eu, că era crescut” vs. „Șarpele e un simbol al vindecării”

rares-bogdan-ludovic-orbanOrban şi Rareş Bogdan se muşcă, reciproc, cu venin: "Nu l-am crescut eu, că era crescut" vs. "Șarpele e un simbol al vindecării"

Liderul PNL, Ludovic Orban, i-a dat o primă replică dură europarlamentarului liberal Rareș Bogdan. Întrebat dacă Bogdan este șarpele pe care l-a crescut în partid, Orban a răspuns:

Nu l-am crescut eu că era crescut. Și nu este normal să iți ataci un coleg de partid care s-a purtat frumos cu tine, care te-a susținut în dauna altor colegi care poate meritau mai mult„.

Orban a mai spus că s-a simțit „nedreptățit” și „foarte neplăcut surprins” de atacurile prim-vicepreședintelui PNL.

Rareş Bogdan l-a luat pe Orban peste picior

Probabil datorită înțelepciunii m-a numit șarpe, citește legendele Olimpului. Știți că șarpele în medicină e un simbol al vindecării, este o ființă înțeleaptă, cu viziune.

Cum aș putea să mușc vreodată pe cineva, mai ales un coleg de partid. Cred că nu ajută pe nimeni polemica. Dacă vom avea ceva de discutat, vom discuta în spațiu închis, la un ceai. Eu îi spun lui Ludovic multă, multă sănătate.

Eu cred că reacțiile mele poate uneori critice, nu au făcut parte din categoria mușcăturilor veninoase. Alea erau specifice practicilor medievale„, a spus Rareş Bogdan la postul Antena 3.

Eu nu vreau să polemizez cu Ludovic Orban în spațiul public. Eu cred o chestiune destul de simplă, că după vindecare vine relansarea, întinerirea și cred că putem face analiza vorbelor lui Ludovic Orban în această logică.

Vă asigur că niciodată atunci când am criticat – și până la urmă suntem partid liberal, nu suntem PCR – nu a fost din răutate„, a mai spus prim-vicepreședintele PNL.

author avatar
Andrei Ștefan
186 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger