AcasăPoliticaOrban și miniștrii săi, chemați la Cotroceni la o zi după ce...

Orban și miniștrii săi, chemați la Cotroceni la o zi după ce PSD a depus moțiunea de cenzură

Președintele se va afla din nou față în față cu premierul și mai mulți membri ai Executivului, la Cotroceni.

Ședința de lucru, programată să înceapă la ora 15, va avea loc, așadar, la doar o zi după ce liderul interimar al formațiunii social-democrate, Marcel Ciolacu, anunțase, de la Parlament, că PSD-ul a depus moțiunea de cenzură vizând actualul Cabinet.

La aceeași masă a discuțiilor cu Klaus Iohannis și cu premierul Orban se vor afla, în această a doua zi a săptămânii, vicepremierul Raluca Turcan, miniștrii Finanțelor, Florin Cîțu, Economiei, Virgil Popescu, Transporturilor, Lucian Bode, și, respectiv, cel al Agriculturii, Adrian Oros.

Concluziile întrevederii de marți după-amiază vor fi făcute publice de către șeful statului, care va ieși în fața presei, la finele ședinței. De altfel, Klaus Iohannis obișnuiește să iasă la declarații după aceste ședințe de lucru avute cu reprezentanții Cabinetului Orban.

Referitor la moțiunea de cenzură, Marcel Ciolacu anunțase, în cursul după-amiezii de luni, că PSD are deja o propunere de premier, care nu este membru al formațiunii politice. DETALII AICI.

sursa foto: presidency.ro

author avatar
Cristina Stefan
146 afisari

8 COMENTARII

  1. Pe surse, se spune, ca ii invita sus in deal sa se pisha pe ei, sa-i faka asa cum sunt, incompetent, avizi dupa banii din buget, de-o prostie nelimitata, si mai ales s-a observant totala lipsa a gandirii, la gashka asta de acum.

  2. Norokul lu nea Sica, ca asa se mai duce si el la coafor, sa se vopsesca cu o lavabila neagra, sa de-a bine la tatucu

    • Norokul meu este ca am labuit de la coafor o peruca neagra si o am de rezerva , asta violet e plina de pureci ….

  3. Cititi in Adevarul . ro ce spune Zegrean , MOTIUNEA DE CENZURA DEPUSA DE PSD TREBUIE VOTATA PANA LA 1 SEPTEMBRIE 2020, ALTFEL SE INCALCA CONSTITUTIA , LEGEA FUNDAMENTALA ( ART. 66 si ART. 113 ).

  4. doamna vice RT, a facut fakulta la Moscova, da limbi, e specialist in limbi, ca de gandire, e pur liberala

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger