AcasăPoliticaOrban, săgeți către Cîțu, după o decizie care l-a nemulțumit: ”Nu Guvernul...

Orban, săgeți către Cîțu, după o decizie care l-a nemulțumit: ”Nu Guvernul dă ordine la partid” – VIDEO

Orban l-a săgetat pe Cîțu, după o decizie care l-a nemulțumit: ”Nu Guvernul dă ordine la partid” - VIDEO

Au trecut zile bune de când Florin Cîțu a anunțat decizia de a schimba un ministru din actualul Cabinet, însă continuă să apară ecouri, presărate din plin cu săgeți, pe marginea acestui pas. Este vorba despre hotărârea care a dus la revocarea lui Alexandru Nazare din fruntea Ministerului Finanțelor.

Prezent, marți, la Conferința de alegeri a Organizației PNL Prahova, Ludovic Orban a cerut celor aflați în sală să îl aplaude pe Nazare, fostul ministru al Finanțelor.

Mai mult, actualul lider PNL – aflat în competiție directă cu Florin Cîțu, pentru prima funcție în partid, cursă ce se va tranșa la congresul din toamnă – nu doar că l-a lăudat pe Nazare, parlamentar liberal de Prahova, ci a criticat și decizia privind revocarea acestuia din fotoliul ministerial.

”Nu filiala PNL a pierdut poziţia de ministru al Finanţelor, Partidul Naţional Liberal, în ansamblul său, şi chiar şi România a pierdut un ministru al Finanţelor care şi-a făcut datoria şi care a girat funcţia de ministru al Finanţelor cu competenţă, cu profesionalism şi cu rezultate evidente”, a fost auzit spunând Ludovic Orban, în fața liberalilor prahoveni.

Orban: Aşa trebuie să fie!

Mai mult, actualul număr 1 în PNL l-a săgetat pe Cîțu, cu trimitere la înlăturarea lui Nazare din Guvern.

”Și vreau să ştiţi că decizia de revocare a domnului ministru s-a luat împotriva voinţei mele şi fără nicio consultare a Partidului Naţional Liberal. Şi aici v-o spun limpede: nu Guvernul dă ordine la partid, ci forurile statutare ale Partidului Naţional Liberal sunt cele care decid politica Guvernului. Și aşa trebuie să fie!”, a susținut Orban, pe un ton apăsat.

Nu e prima oară când Ludovic Orban reacționează pe acest subiect al revocării lui Nazare – VEZI AICI.

Vă amintim că premierul Cîțu a preluat, interimar, conducerea Ministerului Finanțelor.

154 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger