AcasăPoliticaOrban s-a dus la ședința conducerii PNL! Ce spune despre Ciucă: ”În...

Orban s-a dus la ședința conducerii PNL! Ce spune despre Ciucă: ”În democrație nu se dau ordine” – VIDEO

Orban s-a dus la ședința conducerii PNL! Ce spune despre Ciucă: ”În democrație nu se dau ordine” - VIDEOOrban s-a dus la ședința conducerii PNL! Ce spune despre Ciucă: ”În democrație nu se dau ordine” - VIDEO

La fel cum fac și social-democrații, și liberalii au o ședință înainte PNL să ajungă la consultările de luni, de la prânz, cu președintele Iohannis, convocate în vederea desemnării propunerii de candidat la funcția de prim-ministru.

La ședința conducerii PNL, respectiv a Biroului Politic Național, de la Vila Lac, a venit și Ludovic Orban, predecesorul lui Florin Cîțu în fotoliul destinat nuărului 1 în cadrul partidului.

Până să dea ochii cu liberalii, Orban n-a pierdut ocazia să critice decizia mai-marilor formațiunii de a merge pe varianta unui guvern cu PSD-ul. ”Am venit să votez împotriva guvernului cu PSD”, a susținut acesta.

La un moment dat, Ludovic Orban a fost auzit spunând în fața presei că „de fapt la conducerea partidului se execută comenzi venite de la Cotroceni”.

„E o rușine – o alianță împotriva naturii și făcută în disprețul cetățenilor care ne-au acordat votul, oamenii obișnuiți”, a susținut Ludovic Orban.

Nemulțumiri fără număr

Întrebat cum vede varianta Nicolae Ciucă propunerea PNL pentru șefia Guvernului, fostul lider al PNL-ului a dat următorul răspuns: „Nicolae Ciucă este membru al PNL de un an de zile.

După părerea mea, un partid liberal, care prețuiește libertatea, proprietatea privată, drepturile și libertățile individuale, democrația în general, accesul liber la Justiție și toate celelalte lucruri nu poate să susțină un om care toată viața a dat ordine sau a executat ordine (…) în democrație nu se dau ordine, în democrație se adoptă legi, se iau decizii care sunt în conformitate cu voința exprimată de oameni”.

Vă amintim că PNL-ul, PSD-ul, UDMR-ul și grupul minorităților naționale sunt așteptate, luni, la ora 12, la consultările cu președintele Klaus Iohannis, la Cotroceni.

272 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger