AcasăPoliticaOrban s-a dezlănțuit și cere demisia lui Cîțu! „Ar fi foarte potrivit...

Orban s-a dezlănțuit și cere demisia lui Cîțu! „Ar fi foarte potrivit să îi cer şi demisia preşedintelui Iohannis, dar…”

La scurt timp după ce s-a aflat că Guvernul propus de către Dacian Cioloș nu a obținut votul de încredere în Parlament, Ludovic Orban, fostul lider al Partidului Național Liberal, a ieșit la rampă cu declarații tranșante.

Și a arătat cu degetul nu doar în direcția lui Florin Cîțu, ci și a președintelui Klaus Iohannis.
„Am spus din capul locului că vinovatul principal pentru declanşarea crizei politice este Klaus Iohannis”, a acuzat Ludovic Orban, miercuri.

Orban, despre Cîțu: A executat orbeşte toate ordinele primite

Fostul președinte al PNL-ului, care a pierdut, la Congresul din 25 septembrie, cursa pentru un nou mandat în fruntea partidului, l-ar vrea plecat pe Florin Cîțu din fotoliul de lider al formațiunii politice. „Solicit public demisia din funcţia de preşedinte al PNL a domnului Florin Cîţu. Florin Cîţu a demonstrat că nu are nicio urmă de responsabilitate, a executat orbeşte toate ordinele primite, fără să ţină cont de consecinţele dramatice pentru România, iar azi Florin Cîţu este o frână evidentă în calea oricăror negocieri în care poate fi implicat PNL pentru a da o soluție rațională acestei crize”, a susținut Ludovic Orban, de la Parlament.

Pe de altă parte, fostul președinte al formațiunii liberale a transmis și un mesaj pe un ton categoric la adresa șefului statului. „Astăzi ar fi foarte potrivit să îi cer şi demisia preşedintelui Klaus Iohannis, dar nu o să o fac, că ştiu că o fac degeaba. Îl somez în schimb public să-şi aducă aminte că e preşedintele României. Să înceteze bătaia de joc la adresa cetățenilor români, să renunțe la răfuielile politice meschine”, a mai afirmat Ludovic Orban.

Declarațiile fostului lider PNL vin în contextul în care s-a aflat că au fost 88 de voturi ”pentru” și 184 „împotriva” acordării încrederii Guvernului Cioloș.

271 afisari

2 COMENTARII

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger