AcasăPoliticaOrban, răspuns la mișto în privința campaniei miniștrilor-candidați: ”Poate vor merge în....”...

Orban, răspuns la mișto în privința campaniei miniștrilor-candidați: ”Poate vor merge în….” – VIDEO

Orban, răspuns neașteptat (sursa foto: Facebook/PNL)

Cum aproape toți șefii de ministere din actualul Cabinet candidează la alegerile parlamentare programate pentru luna decembrie, când s-a vrut să se afle de la șeful Guvernului ce anume se va întâmpla pe durata campaniei electorale, având în vedere că e vorba inclusiv de miniștrii Sănătății și Educației – domenii în care apar constant schimbări, dat fiind contextul generat de noul coronavirus – Ludovic Orban a dat un răspuns cel puțin neașteptat. Uluitor, chiar, în opinia multora.

”Activitatea la nivel guvernamental nu va fi afectată. Miniştrii care-si exercită prerogativele trebuie să îşi exercite prerogativele fără să afecteze necesităţile din domeniile pe care le conduc”, a susținut cu toată convingerea șeful Executivului.

Și chiar dacă nu puțini s-ar fi așteptat ca premierul să răspundă că, în fapt, cea mai bună campanie pentru miniștrii ajunși în postura de candidați la parlamentare ar fi tocmai gestionarea crizei COVID, Orban a fost auzit, în schimb, spunând următoarele: ”Poate vor merge în timpul liber. (…) Prioritatea este activitatea guvernamentală”.

Vă amintim că listele de candidați PNL pentru parlamentarele din decembrie au fost validate de conducerea formațiunii. Și că, din câte anunțase premierul, duminică seară, doar doi din cei 18 membri ai Executivului Orban nu se regăsesc în postura de aspiranți la un loc în viitorul legislativ – Bogdan Aurescu, de la Externe, și Marcel Boloș, ministrul Fondurilor Europene.

179 afisari

2 COMENTARII

  1. sa speram ca nu mai tiparesc in nestire buletine de vot.Legea spune ca nu au voie mai mult de 10% din totalul alegatorilor….Restul buletinelor sunt pentru…cine?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger