AcasăPoliticaOrban nu uită de Congresul PNL și se arată optimist, invocând ”prestațiile”...

Orban nu uită de Congresul PNL și se arată optimist, invocând ”prestațiile” lui Cîțu din ultimele săptămâni: Mi-au crescut semnificativ șansele – VIDEO

Orban nu uită de Congresul PNL și se arată optimist, invocând ”prestațiile” lui Cîțu din ultimele săptămâni: Mi-au crescut semnificativ șansele - VIDEO

Actualul lider al Partidului Național Liberal a dat de înțeles, în actualul context tensionat la nivelul Coaliției de guvernare, și al discuțiilor pe marginea moțiunii de cenzură a USR PLUS și AUR, că are în vedere și tot mai apropiatul Congres al PNL-ului, din 25 septembrie, în care se va alege președintele formațiunii. Respectiv se va tranșa cursa electorală dintre Ludovic Orban și Florin Cîțu.

”Toată strategia mea de campanie nu a fost determinată de vreo speranță ascunsă că Florin Cîțu ar putea să nu fie premier la data de 25 septembrie când are loc congresul.

Cine să-și fi imaginat că premierul Cîțu, fără acordul meu, aruncă în aer Coaliția și că declanșează o criză politică gravă și o criză guvernamentală și că vom ajunge la astfel de situații în care un partener să depună moțiune de cenzură împotriva premierului și a Guvernului? Nu aveam de unde ști”, a declarat, joi, Ludovic Orban.

Orban: Prestațiile din ultimele patru-cinci săptămâni ale contracandidatului meu mi-au crescut semnificativ șansele

Actualul număr 1 în cadrul PNL susține că strategia sa de campanie s-a bazat pe dialog cu liberalii, pe participarea la conferințele județene de alegeri. Mai mult, consideră că prestația din ultima lună a premierului Cîțu, contracandidatul său în cursa pentru șefia PNL, i-ar spori șansele să fie reales la conducerea partidului. ”Votul la Congres nu depinde, din punctul meu de vedere, de acest factor. Depinde de modul în care colegii mei și cei 5.000 de delegați vor evalua cei doi candidați.

Și cred că mai degrabă prestațiile din ultimele patru-cinci săptămâni ale contracandidatului meu mi-au crescut semnificativ șansele de a fi ales președinte al PNL”, a susținut Ludovic Orban.

Mai mult, actualul lider al principalei formațiuni din cadrul coaliției de guvernare a ținut să mai sublinieze un lucru. ”Pentru mine nu este important dacă la momentul congresului Florin Cîțu este sau nu este premier”, a ales să puncteze Ludovic Orban, aflat la Parlament.

85 afisari

1 COMENTARIU

  1. Citu, un handicapat mintal, un drogat , o sluga a altora, vrea sa fie groparul romaniei, daca il ajutati sunte-ti si voi partasi la asta nenorocitilor

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger