AcasăPoliticaOrban, mesaj menit să ajungă la urechile lui Cîțu: ”Guvernul trebuie condus...

Orban, mesaj menit să ajungă la urechile lui Cîțu: ”Guvernul trebuie condus și nu doar 3-4 ore pe zi” – VIDEO

Orban, mesaj menit să ajungă la urechile lui Cîțu: ”Guvernul trebuie condus și nu doar 3-4 ore pe zi” - VIDEO (sursa foto: Facebook/Ludovic Orban)

Cu doar câteva zile rămase, practic, până la Congresul PNL din 25 septembrie, dar și în contextul situației din coaliție, cu voci din USR PLUS care au transmis în numeroase rânduri deja că îl vor plecat pe Florin Cîțu de la Palatul Victoria, Ludovic Orban a ales să transmită un mesaj menit să ajungă la urechile competitorului său direct la șefia Partidului Național Liberal.

”Guvernul trebuie condus și nu doar 3-4 ore pe zi. Guvernul trebuie condus 12 ore pe zi, 16 ore pe zi sau 24 de ore, dacă o reclamă nevoia atingerii programului de guvernare”, sună mesajul postat, miercuri dimineață, pe pagina de Facebook a lui Ludovic Orban.

Postarea actualului lider al PNL-ului, li, totodată, președinte al Camerei Deputaților, se continuă astfel: ”PNL va fi apreciat în 2024 după modul cum guvernăm la nivel local și național, iar Guvernul trebuie să fie un sprijin puternic pentru toți primarii PNL, fără condiționări”.

Orban: Liberalii au de ales, pe 25 septembrie, între cel care a provocat criza și cel care reprezintă soluția la criză

De altfel, în ultimele zile, Ludovic orban a focut un veritabil turneu prin țară, la organizații locale ale partidului în fruntea căruia se aflăă, pentru a prezenta moțiunea sa de candidatură, denumită ”PNL – Forța Dreptei”. Marți a fost în Vâlcea, după ce anterior fusese prezent în fața liberalilor din Ialomița, Olt, Teleorman și Vrancea.

”Liberalii au de ales, pe 25 septembrie, între cel care a provocat criza și cel care reprezintă soluția la criză, le-am transmis astăzi colegilor din Organizația PNL Vâlcea. La Congres, delegații au de ales între cel care nu mai poate fi prim-ministru cu actuala coaliție și cel care poate fi prim-ministru păstrând actuala coaliție. Partidul Național Liberal nu își permite să facă niciun fel de aranjament cu PSD pentru guvernare”, a ales să transmită Ludovic Orban, marți seară, prin intermediul aceleiași rețele de socializare, după ce li se adresare liberalilor vâlceni.

De altfel, în ultimele zile, Orban a făcut referire și la situația PNL-ului din sondaje, prilej cu care a trimis săgeți la adresa actualului premier și, totodată, contracandidatul său în cursa pentru fotoliul de lider al PNL, la tot mai apropiatul congres. ”Nu vreau să vă spun cum stăm astăzi în sondaje, ca să nu vă demoralizez”, spusese, recent, actualul lider al PNL, aflat în Olt- VEZI AICI.

author avatar
Cristina Stefan
82 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger