AcasăPoliticaLudovic Orban, mitraliat de liberali. „Nu aveai grețuri când...” / Ce pune...

Ludovic Orban, mitraliat de liberali. „Nu aveai grețuri când…” / Ce pune la cale Florin Cîțu

Ludovic Orban, mitraliat de liberali. „Nu aveai grețuri când...” / Ce pune la cale Florin CîțuLudovic Orban, mitraliat de liberali. „Nu aveai grețuri când...” / Ce pune la cale Florin Cîțu (sursa foto: facebook)

În contextul ședinței de luni seară a conducerii PNL-ului, de la Vila Lac, în care liberalii au decis să dea undă verde începerii negocierilor cu PSD-ul, pentru noul guvern, s-au aflat amănunte din „culise”, care îl privesc pe fostul lider al partidului, Ludovic Orban, prezent, la rândul său la această întrunire.

Din câte s-a aflat, pe surse, fostul președinte al PNL-ului a luat cuvântul, exprimându-se împotriva unei alianțe cu social-democrații. Iar actualul lider al partidului, Florin Cîțu, l-ar fi anunțat că va propune excluderea acestuia din partid, potrivit stiripesurse.ro.

Însă nu doar Cîțu s-ar fi pronunțat vocal în ceea ce-l privește pe Orban, ci și un alt nume cunoscut din cadrul PNL-ului. Și anume Gigel Știrbu, de la PNL Olt, care ar fi avut o reacție tranșantă la adresa fostului număr 1 din cadrul Partidului național Liberal, dar și fost președinte al Camerei Deputaților. ”Când te afișai cu Mihai Chirica pe la Iași nu ai avut grețuri sau când ai acceptat venirea altor primari PSD în partid. Nici când ai fost investit premier cu voturile celor din PSD nu aveai grețuri”, i-ar fi replicat Știrbu, conform sursei amintite.

Orban: „Dacă se face o alianţă de guvernare cu PSD-ul, drumurile noastre se vor despărţi”

După cum s-a aflat încă dinaintea participării sale la întrunirea decisivă a mai-marilor PNL, respectiv a Biroului Politic Național, fostul număr 1 din cadrul formațiunii liberale s-a poziționat împotriva unei colaborări a PNL-ului cu PSD-ul, la guvernare.

„Dacă se face o alianţă de guvernare cu PSD-ul, drumurile noastre se vor despărţi. Eu rămân fidel cetăţenilor români care au avut încredere în PNL şi e obligaţia mea să asigur în continuare, alături de colegii mei care cred în valorile liberale, să asigurăm reprezentarea politică în Parlamentul României”, declarase Orban în fața presei, înainte de a intra la ședința de luni seară.

Așadar, după ce s-a reunit Biroul Politic Național al PNL, în care s-a decis, cu majoritate de voturi, începerea negocierilor cu PSD „pentru coagularea unei majorități care să asigure României stabilitatea necesară pentru a fi depășită criza politică și sanitară”, liberalii au transmis, într-un mesaj pe Facebook, faptul că „a rămâne la guvernare nu e un scop în sine pentru PNL, ci este o necesitate pentru ducerea la îndeplinire a tuturor obiectivelor asumate în programul de guvernare”.

611 afisari

4 COMENTARII

  1. Orban sau Catu, tot un drac, plus cateii din PNL. Cei 2 ani de guvernare PNL au fost suficienti pentru a te lamuri cu cine ai de a face : aroganti, incompetenti, iresponsabili, fripturisti si ticalosi.

  2. Ce valoti libetale ba nimeni in drum ca tu ai fost doar politruc care ai asteptat salariu din taxe platite de aia care produc ceva !!

  3. Mare pierdere daca pleaca un maidanez,cand nui convine face spume,,,cand jubila erea bine,acest parvenit nu urmareste decat sa distruga partidul asa cum sa distrus PNTCD,tot din viziunea ceolaniadei.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger