AcasăPoliticaOrban latră pe după gard. „Acest Guvern va fi incapabil să facă...

Orban latră pe după gard. „Acest Guvern va fi incapabil să facă reforme” – VIDEO

”Am votat împotriva acestui Guvern al trădării”, a anunțat Ludovic Orban, joi, după ce Cabinetul Ciucă a trecut de votul Parlamentului

Fostul lider al PNL-ului a continuat prin a spune că „acest Guvern va fi incapabil să facă reforme” și că „nu va face altceva decât să distribuie resursele subiectiv, discriminatoriu (…) pentru satisfacerea clientelei lacome atât a PSD, cât şi a clientelei lacome care s-a format în jurul conducerii actuale a PNL”.

Criticile lansate de către Ludovic Orban au continuat. ”Acest Guvern este o sfidare la adresa românilor cinstiţi, de bună credinţă, care şi-au pus încrederea la alegerile parlamentare în formaţiuni politice care i-au înşelat”, a mai susținut Orban.

Guvernul Ciucă – susținut de PSD, PNL, UDMR și minorități – a obținut votul de încredere al Parlamentului în ședința comună a celor două Camere. Au fost voturi 318 „pentru”, 126 „împotrivă” și nicio abținere. Urmează ca premierul Nicolae Ciucă și noii miniștri să ajungă la Cotroceni, pentru a depune jurământul.

Ciolacu: „PSD e cel mai responsabil”

Până să înceapă votul, în discursul susținut în plen, Marcel Ciolacu declarase că ”astăzi, România se află într-un punct critic. (…) Au fost doi ani pierduţi, doi ani de încercări eșuate, de instabilitate, de criză economică şi sanitară, doi ani în care milioane de români au fost abandonaţi de stat. Suntem într-un punct critic, care necesită o decizie fundamentală”.

Și că ”PSD e cel mai responsabil şi mai stabil partid din România”.

author avatar
Andrei Coman
192 afisari

6 COMENTARII

  1. 318 voturi fata de minim 243/deci aritmetica e cea care castiga.cu vechea coalitie nu era posibil sa treaca guvernul ce e asa de greu de priceput? Vai de capul tau orban esti in cadere libera

  2. Ce reforme, mai, Organ? In afara de desfiintarea SIIJ, ca sa scapati voi abuziv de adversarii politici, alta schimbare majora nu vad. Si poate doar sa luati si mai mult de la sarmani si sa dati la patronat si multinationale. Abia asteapta romanii toate astea, nu?

  3. Cum s-a facut atunci coalitia usere,udmr ,pnl,daca nu aveau majoritate,postaci comunisti???ASTA E COALITIA TRADARII,COALITIA HOTILOR TRANSPARTINICI IMPOTRIVA TUTUROR ROMANILOR,VOTANTII PESEDE SI PENELE!!COALITIA ASTA A FOST COMANDATA DE SERVICIILE CARE L-AU IMPUS PE IOHANNIS PRESEDINTE,CU ACEASTA CONDITIE,SA FIE ADUSI HOTII INAPOI,LA CASCAVAL!!! CE INJURATURI LA IOHANNIS ERAU LA GURA LUI CIOLAKU,SI VICEVERSA,DE LA IOHANN LA PEEE SEE DEE ,PLUS RARES BOGDAN,!! IA ZICETI,NU ATI TRAIT VREMILE,POSTACILOR?ACUM VA PLACE IOHANNIS SI UE ,CA V-A BAGAT LA CASCAVAL,NU???

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger