AcasăPoliticaOrban, la Cotroceni cu trei propuneri de premier. Cine NU lipsește de...

Orban, la Cotroceni cu trei propuneri de premier. Cine NU lipsește de pe lista scurtă

Orban, la Cotroceni cu trei propuneri de premier. Cine NU lipsește de pe lista scurtă (foto: Facebook/Rares Bogdan)

Ludovic Orban, până de curând premier, actualmente doar lider al PNL, îi prezintă, miercuri, președintelui Klaus Iohannis trei propuneri de prim-ministru, din câte a anunțat prim-vicepreşedintele formațiunii liberale.

”Dânsul a plecat spre Cotroceni şi va veni cu numele dintre cele trei care va fi validat de către Biroul Permanent Naţional al PNL (…), urmând ca premierul să stea de vorbă cu celelalte două forţe politice, respectiv USR PLUS şi UDMR pentru a constitui echipa. (…) Până pe 23 putem avea un Guvern care să fie în pâine şi să treacă la administrarea treburilor ţării”, a precizat Rareș Bogdan, din ușa sediului PNL.

Acesta a explicat, cu referire la cele trei propuneri ale liberalilor, că ”sunt oameni extrem de buni pe domeniile lor şi oameni care ştiu ce au de făcut. Sunt specialişti, sunt oameni foarte, foarte buni”.

Bogdan: Nu ne batem pe portofolii

Rareş Bogdan a dezvăluit că actualul premier interimar, Nicolae Ciucă, ”este una dintre opțiuni”, descriindu-l pe ministrul Apărării, numit interimar în fruntea echipei de la Platul Victoria, drept ”un om extrem de echilibrat, este un patriot și este un om respectat în PNL și în România”.

Referitor la negocierile pentru viitoarea echipă guvernamentală, Bogdan a șinut să sublinieze următoarele aspecte: ”Nu ne batem pe portofolii. Nu ne-am stabilit un target că PNL nu cedează la anumiți oameni. Important este ce facem cu puterea pe care ne-au dat-o românii”.

425 afisari

3 COMENTARII

  1. Cine să fie,cine să fie…!!!… să vedem ce zice berlinul ??… Iliescu în ’89 informa Moscova să știe cine suntem și ce vrem!!…acum după 31 de ani așteptăm cuminți numirile in plic de la cancelariile din west !! .. halal colonie,…măcar să ne dea palmieri, banane, maimuțe, mărgele, apă de ?,tutun….

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger