AcasăPoliticaOrban insistă că PNL a câștigat alegerile locale parțiale. Îndemn pentru Dîncu:...

Orban insistă că PNL a câștigat alegerile locale parțiale. Îndemn pentru Dîncu: ”Ar putea să îşi bage sondajele în sertarele…” – VIDEO

Orban insistă că PNL a câștigat alegerile locale parțiale. Îndemn pentru Dîncu: ”Ar putea să îşi bage sondajele în sertarele...” - VIDEO (sursa foto: Facebook/Ludovic Orban)

După ce transmisese un mesaj victorios, la ceas de noapte, la finele scrutinului parțial din 27 iunie (VEZI AICI), Ludovic Orban a ieșit de această dată în conferință de presă, pentru a susține că Partidul Național Liberal, pe care îl conduce, a câștigat recentele alegeri.

”Am venit să dau această declaraţie pentru că am văzut că unii au proclamat, în mod fals, victoria în alegerile locale şi aş vrea să spunem lucrurile aşa cum sunt. Conform datelor de la Autoritatea Electorală Permanentă şi numărătorii paralele efectuate de PNL, PNL a câştigat alegerile locale care au avut loc duminică în cele 36 de localităţi, alegeri locale anticipate.

Cu un număr de peste 35.000 de voturi comparat cu un număr de aproximativ 34.500 voturi luate de PSD. În ceea ce priveşte numărul de primari, PNL a câştigat 15 primării. De asemenea, am câştigat alegerile la Consiliul Local Cojasca (judeţul Dâmboviţa – n.n.)”, a declarat liderul PNL, luni, 28 iunie, de la Parlament.

Procente

Cu această ocazie, referindu-se la procentul PNL la alegerile locale parțiale, Ludovic Orban a rostit un îndemn în termeni mai neaoși adresat președintelui Consiliului Național al PSD-ului, sociologul Vasile Dâncu. ”Domnul Dîncu și sondorii de casă ai PSD-ului care intoxică media şi opinia publică cu sondaje măsluite ar putea să îşi bage sondajele în… sertarele PSD”, a recomandat Ludovic Orban.

”Ca procent, PNL a obţinut la aceste alegeri locale 40,5%, în timp ce PSD a obţinut 39 virgulă ceva la sută”, a susținut liderul PNL, care a ținut să sublinieze că a fost personal,  ”în precampanie sau campanie” în 22 de localităţi din 36 ”şi evident am fost alături de candidaţii PNL”.

Ciolacu: PSD a câștigat și alegerile parțiale!

Reacția lui Ludovic Orban a venit după ce social-democrații au făcut referire la rezultatele recentelor alegeri locale parțiale. ”Ne dorim ca votul pe moţiunea de cenzură de mâine (marţi – n.n.) să exprime realitatea la ceea ce s-a întâmplat ieri (duminică – n.n) la alegerile locale. Am câştigat 17 primării din cele 35, trei oraşe din șase – Bocşa, Târgu Bujor şi Filiaşi – şi se reconfirmă că PSD a câştigat mai multe primării decât toată coaliţia aflată la guvernare”, a declarat Radu Oprea, luni, de la sediul PSD, la finele ședinței de luni a Biroului Politic Național.

Mai mult, încă de duminică seară târziu, aproape de miezul nopții, liderul PSD postase un mesaj prin care clama victoria la aceste recente alegeri. ”PSD a câștigat și alegerile parțiale!!! 17 din cele 35 de localități, 3 orașe din 6, vor avea administrații social-democrate.

Felicitări tuturor candidaților, membrilor și simpatizanților noștri care au făcut posibilă această nouă victorie!

Semnalul e ”wow”: românii s-au săturat de dezastrul dreptei! Vom continua cu și mai multă forță!”, a transmis Marcel Ciolacu, via Facebook.

129 afisari

1 COMENTARIU

  1. ScORBANciu asta, o tot tine inainte cu procentele lui. Aici nu e vorba de procente, ca localitatile nu au numar egal de locuitori, e vorba de cate primarii ai castgat din cele 35. Se poate unul mai cu tiglele pe casa sa-l traga de manecuta si sa-l trezeasca pe mandolinistul penelist ???

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger