AcasăPoliticaOrban îl demolează pe Ciucă: „PNL, la ora actuală, îi lustruiește ghetele...

Orban îl demolează pe Ciucă: „PNL, la ora actuală, îi lustruiește ghetele lui Ciolacu” – VIDEO

(sursa foto: Ludovic Orban/Facebook)

Ludovic Orban, actualul lider al partidului Forța Dreptei, fost premier și ex-președinte al PNL-ului, a lansat un nou atac la adresa foștilor colegi din formațiunea liberală, condusă de către șeful Guvernului, Nicolae Ciucă. Nici premierul nu a scăpat de critici. 

Într-o intervenție la un post de televiziune, Ludovic Orban l-a „demolat” pe actualul prim-ministru, criticându-i, între altele, abilitățile în materie de comunicare publică. Mai mult, nu-i dă prea mari șanse nici în eventualitatea în care ar intra în cursa pentru Cotroceni. Totodată, în opinia lui Orban, PNL „a intrat deja într-un declin grav, care se va accentua”.

După rocadă, premierul Ciucă va avea mari probleme și va mai rămâne președinte al PNL doar dacă-l va sprijini Iohannis: Ciucă n-are nicio legătură cu liberalismul, cu PNL. Nu înțelege politică, nu înțelege economie, nu înțelege administrație. E un premier care nu-l reprezintă decât pe Iohannis, nu reprezintă electoratul PNL”, a declarat Orban, marți seară, citat de b1.ro.

A taxat modul în care comunică Ciucă: „Dacă-l lași fără hârtie sau prompter…”

Mai mult, Orban susține că Ciucă va rămâne fără autoritate în PNL, odată ce nu va mai conduce guvernul. „Eu nu mi-l imaginez pe Ciucă în postura de candidat la președinție. Ciucă încă e acceptat ca președinte (al PNL) că are funcția de premier și are pâinea și cuțitul în materie de funcții, de alocări de resurse către clientela de partid. Când nu va mai fi premier, nu va mai avea această putere și nu va mai avea absolut niciun fel de autoritate”, a mai spus fostul șef al formațiunii liberale.

Ludovic Orban n-a ocolit nici latura comunicării publice, la care, din câte a lăsat să se înțeleagă, Ciucă n-ar excela. Dimpotrivă.

Ciucă are mari probleme inclusiv în comunicarea cu cetățenii. Dacă-l lași fără hârtie sau prompter, nu mai cunoaște bine decât o singură literă a alfabetului”, a susținut Orban.

Nu vede bine PNL-ul: „E în postura de tovarăș de drum”

Orban a făcut referire și la situația fostului său partid, PNL, în contextul intrării la guvernare alături de PSD. PNL „a intrat deja într-un declin grav, care se va accentua”, susține liderul partidului Forța Dreptei.

„PNL, la ora actuală, îi lustruiește ghetele lui Ciolacu și e în postura de tovarăș de drum, dar în poziție secundară, care nu mai are capacitatea de a impune vreo politică liberală.

După preluarea de către PSD a poziției de premier, PNL nu va mai exista în actuala guvernare și asta va duce la prăbușirea PNL, că nu mai reprezintă pe nimeni decât pe sine și cei care dețin funcții sau sinecuri în structuri guvernamentale la nivel național și central”, a mai declarat Ludovic Orban.

author avatar
Andrei Coman
260 afisari

7 COMENTARII

  1. Orban lustruia de zor ghetele lui Iohanis, dar a primit un shut in dos de la acesta, iar acum Ciuca face la fel !

  2. CE MAI CENZURATI ,SUGE MI ATI CIORAPII…… DELICT DE OPINIE MAINE-POIMAINE, F.T. VA N GURA SI V AS BAGA …DEMOCRATIA PANA N STOMAC……

  3. Tu vorbesti ma nerusinatule, un gunoi care toata viata ai parazitat societatea? Ai venit anul trecut la ciolan si repede,repede i-ai umplut buzunarul lui Micula, ai inrobit poporul in datorii si l-ai dus la iobagie ca pe vremurile voastre bune dintre razboaie cu liberalizarea la gaz si electricitate. Ai scos iar capul la ciolan penelea securista! Nici scuipatul nu=l meriti!

  4. Dupa ce-i iese din gura se vede ce jeg este.Cand era mare sef la pnl cine mai era ca el.Acum ii pute de unde a plecat.O javra ordinara ca toti ceilalti.

  5. PNL-ul lustruieste ghetele lui Ciolacu si voi toti, prostilor de la Bruxelles si de aiurea, adica stapanilor coloniei. Asa ca rade harb de oala sparta.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger