AcasăPoliticaOrban îi ia peste picior pe liberali, declarații incredibile! „Nu înţeleg de...

Orban îi ia peste picior pe liberali, declarații incredibile! „Nu înţeleg de ce ţin congres”/ Ce spune despre Ciucă – VIDEO

Orban îi ia peste picior pe liberali, declarații incredibile! „Nu înţeleg de ce ţin congres”/ Ce spune despre Ciucă - VIDEO

În ajunul congresului extraordinar al PNL-ului, Ludovic Orban n-a ratat ocazia sa lanseze ironii în direcția liberalilor. Respectiv a reprezentanților partidului din care nu doar că făcuse parte, ani la rând, ci pe care l-a și condus, până în urmă cu câteva luni.

Aflat sâmbătă, 9 aprilie, în Brăila, fostul număr 1 în cadrul PNL-ului, actualmente lider al partidului Forța Dreptei, a dat de înțeles că nu vede rostul congresului PNL, pentru alegerea unui nou președinte.

Eu nu înţeleg de ce ţin congres cei din PNL, Ciucă trebuia pus preşedinte prin decret prezidenţial. Iohannis trebuia să dea decret, prin care să îl pună preşedintele PNL pentru următorii trei ani pe Ciucă”, a susținut Ludovic Orban, citat de Agerpres.

Orban: Ciucă nu are nicio treabă cu liberalismul

Fostul președinte al PNL-ului nu s-a oprit, însă, aici, când a venit vorba despre actualul premier – cel care, după cum se știe, e singurul candidat în cursa pentru prima funcție la Partidul Național Liberal, după ce Florin Cîțu și-a anunțat demisia. „Ciucă nu are nicio treabă cu liberalismul. Nu poţi să pui ca preşedinte al Partidului Naţional Liberal un om care a trăit toată viaţa lui în logica ‘să trăiţi’, a executat ordinele superiorului şi le-a dat ordine celor inferiori în ierarhie. Liberalismul înseamnă cu totul şi cu totul altceva, este anticazon, ca să spun aşa.

Înseamnă libertate în primul rând, individualitate. Azi nu mai suflă nimeni în PNL. PNL astăzi este controlat de neliberali, este controlat de oameni care ascultă de comenzile sistemului, nu de oameni care ţin cont de voinţa cetăţenilor şi de regulile democratice”, a mai afirmat Orban.

Ciucă: Sunt convins că alături de colegii mei voi putea face o echipă puternică

După ce Cîțu a făcut pasul în lateral, șefia interimară a PNL-ului, până la congresul extraordinar, a fost preluată de către Gheorghe Flutur.

Zilele trecute, mai precis în 6 aprilie, Nicolae Ciucă anunța în fața presei – flancat de Flutur și de ministrul Bode – că și-a depus moțiunea de candidatură pentru funcția de președinte al Partidului Național Liberal. „PNL este astăzi la guvernare și are datoria să asigure stabilitatea țării, să guverneze eficient și să ofere românilor siguranța de care au nevoie, dar și încrederea că vom depăși împreună, cu bine, acest context complicat. Una din condițiile esențiale pentru o bună guvernare este ca în interiorul partidului nostru să existe o stare de armonie și o concentrare a tuturor asupra obiectivelor.

Cum, de asemenea, o altă condiție extrem de importantă este să avem o coaliție stabilă, în care dialogul cu partenerii să fie calea de rezolvare a tuturor problemelor care pot sa apară din cauza diferențelor ideologice. (…)

Sunt convins că alături de colegii mei voi putea face o echipă puternică, unită, care să genereze politicile publice de care are nevoie țara. PNL este cel mai mare partid de dreapta, are cei mai buni primari din țară, și poate ajunge primul partid din România. Obiectivul meu este întărirea partidului și pregătirea alegerilor următoare”, a transmis, între altele, Ciucă, în 6 aprilie, citat pe pagina oficială de Facebook a PNL-ului.

540 afisari

8 COMENTARII

  1. Si tu cand si fost ba seful acestui pnl de ce ai distrus sist energetic ca tu si semnat liberalizarea tu ai intors toata tara pe dos,mare liberal dar tradator de tara!!

    • În ce privește exprimare și chiar gândirea la nivel declarativ și felul cum se prezintă la conferințe, distinsa Dancila era parfum pe lângă lemn Tănase ciucă, nu vreau să ma gândesc dacă PDL , ca asta este acum PNL se prezinte cu asemenea personaj la prezidențiale, omul chiar nu poate, este depășit din toate punctele de vedere

  2. Ăsta iar e beat. Ce latră acum nu se potrivește deloc cu ceea ce-a făcut când era el la putere.

  3. Cam are dreptate betivul, Dulapul gol taie si spanzura in PNL, un partid care repede va disparea

  4. Mario De Mezzo din OLT spunea la ROMANIA TV despre CIȚU câ e un bețivan notoriu……………………

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger