AcasăPoliticaOrban îi cântă prohodul lui Cîțu. Ce se întâmplă la PNL /...

Orban îi cântă prohodul lui Cîțu. Ce se întâmplă la PNL / „Sunt după cum bate vântul”

Ludovic OrbanOrban îi cântă prohodul lui Cîțu. Ce se întâmplă la PNL / „Sunt după cum bate vântul”

Ludovic Orban spune că nu doreşte să îl critice pe actualul lider PNL, Florin Cîțu, dar cele mai recente declarații ale sale transmit altceva.

Fostul premier al României nu poate să dea „cu piciorul în cineva care este căzut la pământ şi care în curând va fi schimbat şi din funcţia de preşedinte al PNL”. „Ce am avut de spus, am spus în competiţie”, a explicat Orban.

Acesta crede că Florin Cîţu va fi schimbat când va dori președintele Klaus Iohannis şi va fi schimbat cu cel cu care doreşte Iohannis. „Dacă se hotărăşte Iohannis să-l schimbe pe Cîţu. Părerea mea e că nu mai poate să-l ţină foarte mult. Nu poţi să ţii în fruntea unui partid o persoană care practic are credibilitate aproape zero în spaţiul public”, a afirmat Ludovic Orban duminică seară, la Realitatea Plus.

PNL, în prăbușire

Întrebat cine ar fi, în opinia sa, succesorul lui Florin Cîţu, Ludovic Orban a evitat să anticipeze: „Dacă m-aţi fi întrebat în urmă cu două săptămâni, probabil v-aş fi răspuns Nicolae Ciucă, dar după acuzaţia de plagiat care este formulată de o persoană care s-a ocupat de subiectul ăsta şi care atunci când a formulat o acuzaţie de plagiat a formulat-o pe baza unei analize foarte serioase.”

În ceea ce priveşte actuala situaţie a PNL, Orban afirmă că partidul pe care l-a condus este în prăbuşire şi fără vreo resursă de revenire. „Nu prea mai e nimic: nici progresist, nici liberal, nici conservator, e în alianţă cu PSD-ul la guvernare. Sunt după cum bate vântul”, a declarat Ludovic Orban.

author avatar
Andreea Vlad
289 afisari

4 COMENTARII

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger