AcasăPoliticaOrban i-a dat replica lui Cîțu, nemulțumit de spusele premierului: ”Nu era...

Orban i-a dat replica lui Cîțu, nemulțumit de spusele premierului: ”Nu era locul potrivit pentru a vorbi de Congresul PNL” – VIDEO

Orban i-a dat replica lui Cîțu, nemulțumit de spusele premierului: ”Nu era locul potrivit pentru a vorbi de Congresul PNL” - VIDEO (foto: Facebook)

Lupta pentru șefia PNL-ului a ajuns să fie în atenția parlamentarilor prezenți, marți, la ședința comună în care s-a dezbătut și supus votului moțiunea de cenzură depusă de PSD la adresa Executivului Cîțu.

Totul, după ce o anume parte a discursului premierului a adus în discuție fix acest subiect. Aspect care l-a nemulțumit vizibil pe actualul lider PNL. Ludovic Orban i-a și dat replica premierului, transmițându-i că altul ar fi trebuit să fie accentul pus în discursul de la moțiune, nicidecum chestiunea alegerilor din PNL, respectiv a Congresului din toamnă.

”Verbul a tranșa înseamnă a separa, a împărți. Mi se par total nepotrivite, ca premier care este în fața unei moțiuni de cenzură trebuia să se concentreze pe prezentarea rezultatelor pozitive ale guvernării, de asemenea să combată orice argument și mai ales orice minciună și calomnie care a fost cuprinsă în moțiunea de cenzură.

Nu era locul potrivit pentru a vorbi de Congresul PNL și lucrul acesta îl știe toată lumea, nu trebuie să spun eu”, a afirmat Ludovic Orban în fața presei, marți seară, de la Parlament.

Cîțu: Am tranșat alegerile din PNL, de cine vă e cel mai frică, nu scăpați!

Precizările actualului lider PNL – care aspiră la un nou mandat în fruntea partidului la șefia căruia vrea să ajungă, se știe deja, și Florin Cîțu – au venit după ce prim-ministrul a ales să facă trimitere la cursa pentru prima funcție în cadrul formațiunii liberale în plin mesaj adresat – în principal – social-democraților, de la tribuna Parlamentului. ”Am intrat în politică fiind liberal convins și voi respecta până la capăt principiile și valorile liberale. Domnilor de la PSD, degeaba vă supărați! Vă mințiți singuri! După 25 septembrie va fi și mai rău pentru dumneavoastră.

Am tranșat alegerile din PNL, de cine vă e cel mai frică, nu scăpați! Și această moțiune, ca și cele de anul trecut, se referă doar la persoana mea. Ați dezvoltat o obsesie personală, vă e frică. Nu au nicio legătură cu activitatea mea sau a guvernului pe care îl conduc, dar vă înțeleg, știu că nu vă pricepeți – dumneavoastră mai mult cu stratagemele decât cu munca!

Dar vă spun și acum, să fie foarte clar: guvernarea merge foarte bine! Coaliția este puternică, este unită și pregătită să guverneze cel puțin opt ani de zile de acum încolo”, a susținut Cîțu, marți, 29 iunie, în timpul dezbaterii moțiunii.

Ulterior s-a aflat că demersul prin care social-democrații doreau dărâmarea actualului Executiv a picat la votul în Parlament – DETALII AICI.

107 afisari

2 COMENTARII

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger