AcasăPoliticaOrban face evaluarea și prezintă cele trei variante: ”Refacerea Coaliţiei, concubinajul sau...

Orban face evaluarea și prezintă cele trei variante: ”Refacerea Coaliţiei, concubinajul sau mariajul cu PSD, cu dracul adică, sau…” – VIDEO

Orban face evaluarea și prezintă cele trei variante: ”Refacerea Coaliţiei, concubinajul sau mariajul cu PSD, cu dracul adică, sau...” - VIDEO

Cu doar câteva săptămâni rămase până la Congresul PNL din 25 septembrie, în cadrul căruia speră că va fi reales în fruntea formațiunii politice, Ludovic Orban s-a aflat duminică la Iași.

”Vă pot spune cu mâna pe inimă că sunt un garant al unității Coaliției (…). Sunt un garant al refacerii Coaliției într-un timp cât mai scurt”, a fost auzit spunând Ludovic Orban, duminică, în cadrul Comitetului Director Județean al PNL Iași.

Cele trei variante prezentate de Orban

Totodată, actualul lider al Partidului Național Liberal a adus în discuție, în contextul tensiunilor de la nivelul alianței de guvernare, dar și a faptului că de la nivelul USR PLUS s-a anunțat în mai multe rânduri că îl vor plecat pe actualul premier de la Palatul Victoria, depunând și o moțiune de cenzură, cele trei variante pe care consideră că le-ar avea liberalii la momentul de față.

”Avem trei variante, nu mai mult: refacerea Coaliţiei, concubinajul sau mariajul cu PSD, cu dracul adică, sau opoziţia. Eu cred că oamenii ne-au votat să guvernăm. (…) Nu putem guverna fiind atârnaţi în cuiul PSD. Sau fiind ţinuţi la suprafaţă de vâsla cu care s-ar putea mâine să ne dea în cap vâslaşii de la PSD”, a susținut Orban, în cadrul întrunirii de la Iași.

Trimitere la USL: Am trăit oprobiul public timp de aproape zece ani pentru decizia catastrofală

Totodată, Ludovic Orban a adus în atenție reacțiile față de alianția de anii trecuți, Uniunea Social-Liberală, din care au făcut parte PSD-ul și PNL-ul.

”Am trăit oprobiul public timp de aproape zece ani pentru decizia catastrofală pe care a luat-o PNL de a face USL. Am pierdut atunci încrederea unei mari părţi din electoratul cinstit, onest de dreapta, anti-PSD pe care foarte greu am reuşit să îl recuperăm. Nu ne mai putem permite o asemenea catastrofă decizională“, a mai punctat Ludovic Orban.

278 afisari

3 COMENTARII

  1. ba , vezi ca la Marasesti au inVins ca si au dat si sangele nu papagaloceala si joc de glezne. ati adus voi politicienii tara asta asa prin gargara si slugarnicie la tpti gemetali inventati sau neinventati!!!!!!!!

  2. ORBANE ,DACA V-ATI BATUT JOC DE ROMANI , FUGITI DE ANTICIPATE CA DRACII DE TAMAIE !.
    IESIREA DIN RAHATUL IN CARE ATI ADUS TARA NU SE FACE CU ACEEASI MARIE !,NU SE FACE PRIN CURVASAREALA !,NU SE FACE CU PSD CARE-I MAI HOT SI MAI CURVA DECAT PNL !. COMUNSTII AVEAU GRIJA SA CREASCA CADRE !,VOI GASTILE DE AZI LA UMBRA VOASTRA NU CRESC DECAT: CIULINI, MARACINI SI CUCUTE !!.
    GENELE DIN CARE SA RENASCA NEAMUL ROMANESC SUNT PLECATE ,SUNT PRIBEGE DE 20 DE ANI !.
    VOI NU AVETI NICI CAP NICI LIMBA ,AVETI DOAR O FOAME CRONICA SI SAMANTA DE TRADATORI DE NEAM SI TARA.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Leguma ideală cu ajutorul căreia se pot vopsi ouăle de Paște. „O sursă bună de pigmenți roșii și galbeni”/La ce să fiți atenți când...

Mai sunt doar câteva zile până când credincioșii ortodocși vor sărbători Sfintele Paști.Și cum, conform tradiției, în Joia Mare multe gospodine încep deja...

Alege ce cumperi: mielul de Paşte 2024 sau un kilogram de cireşe? Ambele sunt aproape imposibil de achiziţionat. Au preţuri prohibitive!

Cireşele de import, desigur, arată delicios pe tarabă, dar pofticioşii doar le privesc deocamdată, din cauza preţului.Vestea bună este că în două săptămâni vor...
proger