AcasăPoliticaOrban, discuții cu mai mulți liberali, la sediul Guvernului

Orban, discuții cu mai mulți liberali, la sediul Guvernului

În doar câteva ore, Ludovic Orban urmează să ajungă față în față cu mai mulți aleși ai neamului din cadrul partidului în fruntea căruia se află premierul.

Întâlnirea cu parlamentarii PNL, care va avea loc la Palatul Victoria, este programată să înceapă la ora 17, din câte s-a aflat de la Guvern.

Anterior acestei întrevederi, Ludovic Orban și ministrul Nelu Tătaru vor participa, de la sediul Executivului, prin sistem de videoconferință, la o dezbatere pe teme de sănătate – „Resetarea sistemului de sănătate: de la experiența din criza Covid, la reformă și modernizare”.

Revenind la ședința cu liberalii, nu puțini sunt cei care remarcă faptul că întâlnirea – de această dată anunțată public – are loc după apariția controversatei fotografii în care premierul a fost surprins fumând, într-o incintă de la Palatul Victoria, în care erau prezenți mai mulți membri ai echipei guvernamentale, pe una dintre mese fiind observate sticle sau pahare cu băuturi alcoolice. De altfel, Ludovic Orban a și plătit o amendă în această privință. DETALII AICI.

author avatar
Cristina Stefan
86 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger