AcasăPoliticaOrban a răbufnit! Nemilos la adresa lui Cîțu: „Nu e calificat să...

Orban a răbufnit! Nemilos la adresa lui Cîțu: „Nu e calificat să conducă nici măcar o administrație de scară de bloc!” – VIDEO

Orban a răbufnit! Nemilos la adresa lui Cîțu: „Nu e calificat să conducă nici măcar o administrație de scară de bloc!”Orban a răbufnit! Nemilos la adresa lui Cîțu: „Nu e calificat să conducă nici măcar o administrație de scară de bloc!” (sursa foto: Facebook)

Până să înceapă ședința decisivă a PNL-ului și să afle ce hotărâre se va lua în privința propunerii ce îl vizează, aceea de a fi exclus din Partidul Național Liberal – formațiunea pe care a condus-o până la Congresul din septembrie – Ludovic Orban a ieșit la declarații.

Și l-a atacat din nou pe actualul număr 1 din cadrul PNL-ului, Florin Cîțu, nemulțumit de decizia actualei conduceri a partidului, de a da undă verde negocierilor cu PSD-ul.

„Suntem într-o situație ridicolă – avem un președinte de partid care a făcut praf coaliția, care a făcut praf partidul, care a dus PNL la o prăbuşire de 10-12 procente şi l-a transformat într-un partid nefrecventabil, alături de o conducere nelegitimă, care este vinovată pentru criza politică din România şi care a hotărât să bată palma cu PSD, în condiţiile în care PNL s-a comportat ca cel mai puternic duşman al PSD”, a acuzat în primă fază Ludovic Orban.

Orban: „Foarte bine!”

Criticile lansate de fostul președinte al PNL nu s-au oprit aici. ”Și acești ”domni” vor să propună excluderea mea din PNL. Foarte bine! Oricum vreau să mă delimitez categoric de toate deciziile aberante care au fost luate de președintele Iohannis, de președintele Cîțu și de apropiații domnului Cîțu, care au aruncat țara într-o criză gravă (…) și au preferat un amantlâc jenant cu principalul adversar politic, PSD”, a acuzat Orban.

De parcă nu ar fi fost suficient de clar cu nemulțumirile exprimate până la acel moment la adresa succesorului său în fotoliul de președinte al PNL-ului, Ludovic Orban a anunțat ce ar vrea să-i transmită lui Florin Cîțu: „O să îi spun domnului Cîțu că nu este calificat să conducă nici măcar o administrație de scară de bloc (…), dar să conducă Partidul Național Liberal”.

194 afisari

3 COMENTARII

  1. Atunci de ce l-ai pus ministru de finante ,bai,lacheule concediat?.Romania era o scara de bloc?T-ai dracului de slugi expirate.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger