AcasăPoliticaOrban a făcut radiografia activității lui Arafat și Tătaru. Mulțumit sau nu?...

Orban a făcut radiografia activității lui Arafat și Tătaru. Mulțumit sau nu? – VIDEO

Orban a făcut radiografia activității lui Arafat și Tătaru. Mulțumit sau nu? - VIDEO (foto: Facebook)

Șeful Guvernului se declară mulțumit de activitatea a doi dintre principalii oficiali cu atribuții în gestionarea luptei contra noului coronavirus.

Este vorba despre secretarul de stat Raed Arafat, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, și, respectiv, despre Nelu Tătaru, liberalul aflat în fruntea Ministerului Sănătății.
”Da, da. Deci avem o colaborare extrem de bună, este un om prezent, care ştie ce e de făcut, un om care la orice oră din zi sau din noapte îl suni este prezent, caută soluţii şi care, practic, cunoaşte foarte bine acest sistem”, a declarat Ludovic Orban, joi seară, răspunzând unei întrebări privitoare la activitatea secretarului de stat din Ministerul de Interne.

Laude pentru Tătaru

De asemenea, când realizatorul emisiunii de la postul B1TV la care a participat șeful Guvernului, a vrut să afle de la Ludovic Orban dacă e mulțumit de activitatea lui Tătaru, ca ministru al Sănătății, premierul a adus în discuție momentul la care a ajuns acesta să preia conducerea Ministerului, dar și faptul că șeful MS a mers adesea prin spitale, pentru a vedea personal cum stau lucrurile.

”Cu siguranţă. Domnul Tătaru, vă aduceţi aminte că în prima parte a pandemiei l-am avut pe domnul Costache, domnul Costache şi-a dat demisia într-un moment şi nu îmi pare rău deloc că am decis să îl susţin pe domnul Tătaru.

Domnul Tătaru este prezent aproape peste tot şi nu s-a ferit să se ducă peste tot, chiar unde sunt riscuri majore de intervenţie. Practic cunoaşte situaţia de la firul ierbii, nu numai cunoaşte situaţia de la nivelul ministerului, din biroul unui ministru, domnul Tătaru cunoaşte situaţia din fiecare spital pentru că practic… am mers cu el, l-au şi acuzat unii că bântuie prin spitale. (…) E normal şi e firesc, eu un om extrem de prezent şi muncitor. E de la ora 6 jumate, 7 dimineaţă la treabă şi te poţi baza pe el până noaptea târziu”, a susținut Orban.

De altfel, premierul a lăudat întreaga echipă pe care o conduce.”În general toată echipa mea este o echipă de oameni extrem de harnici, extrem de muncitori care sunt dedicaţi complet rezolvării problemelor în domeniile lor de activitate”, a completat premierul.

author avatar
Cristina Stefan
249 afisari

3 COMENTARII

  1. Bai Orbane, da de tine esti multumit, ca din cauza ta si a incapabililor din jurul tau mor romani, oare iti pasa, alcoolistule care esti

  2. Sunt atat de prost incat ma trag de nadragi cu toata lumea , o altoiesc pe stilul zombi-capacaun , cad in gropi de talamb si las pantalonii jos in mijlocul ulitei sa ma huiduie mujicii .

  3. & O funcționa iarăși laserul de la Măgurele de când le-a crescut ăstora COVID-ul, instalație care folosește niște energii , ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger