AcasăPoliticaOrban a anunțat! Cine va conduce ședința în care se va decide...

Orban a anunțat! Cine va conduce ședința în care se va decide soarta Guvernului Cîțu: ”Ca să evităm lupte de K1” – VIDEO

Orban a anunțat! Cine va conduce ședința în care se va decide soarta Guvernului Cîțu: ”Ca să evităm lupte de K1” - VIDEO (sursa foto: romaniatv.net)

Chiar în ziua în care s-a citit moțiunea de cenzură depusă de PSD la Parlament, până să declare închisă reuniunea comună a celor două Camere, Ludovic Orban a făcut un anunț semnificativ.

Și anume a dezvăluit că se va afla și la conducerea ședinței în care se va dezbate și supune votului această moțiune, marțea viitoare, într-o zi decisivă, așadar, pentru soarta Guvernului Cîțu. Adică a Executivului în fruntea căruia se află noul lider al PNL-ului, conform rezultatului votului de la Congresul din 25 septembrie. Rezultat în urma căruia s-a aflat că Orban și-a depus – la sediul PNL-ului – demisia din cea de-a treia funcție în stat, fostul lider liberal explicând și motivul pentru care a făcut acest pas – VEZI AICI.

Orban: Ca să evităm lupte de K1 pe microfon

”Înainte de a închide şedinţa (…) vă informez că în bună înţelegere cu preşedintele Senatului, şedinţa de marţi va fi condusă de preşedintele Camerei Deputaţilor, ca să evităm lupte de K1 pe microfon.

Informez acest lucru pentru că nu l-am făcut de la microfon data trecută. Declar închisă şedinţa comună de astăzi a Camerei Deputaţilor şi Senatului”, a precizat Ludovic Orban, de la prezidiul sălii Parlamentului. Cu trimitere la scandalul iscat săptămânile trecute, înainte să se dea citire moțiunii USR PLUS și AUR, prima moțiune de cenzură depusă la Parlament, din cele două îndreptate către Executivul Cîțu. Și la momentul în care Florin Roman a fost îndepărtat de la microfon, după ce în primă fază s-a crezut că va fi cel care va conduce această ședință.

Conform calendarului stabilit, dezbaterea şi votul moțiunii depuse de PSD, denumită ”Stop sărăciei, scumpirilor şi penalilor! Jos Guvernul Cîţu!”, va avea loc marţi, 5 octombrie, la ora 12.00, în şedinţă comună a celor două Camere.

416 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger