AcasăPoliticaOprescu, intrebat in legatura cu faptele de care este acuzat consilierul sau:...

Oprescu, intrebat in legatura cu faptele de care este acuzat consilierul sau: Punct si am terminat!

In conditiile in care consilierul sau personal din cadrul Primariei Capitalei, pe care, de altfel, l-a si suspendat din functie, odata ce acesta a ajuns in vizorul DNA, a fost trimis recent in judecata, de catre procurorii anticoruptie, care il cerceteaza pentru trafic de influenta, edilul Oprescu sustine ca nu are nicio legatura cu faptele care i se imputa lui Wigler.

Prezent, sambata, in Piata Timpului, din centrul Capitalei, cu ocazia unui eveniment cultural, respectiv acordarea unor stele pe Aleea Celebritatilor unor actori, Sorin Oprescu a fost intrebat daca are vreo legatura cu faptele de care este acuzat consilierul sau, de vreme ce s-a vehiculat ca numele sau ar aparea in interceptarile facute in acest dosar. Iar raspunsul lui Sorin Oprescu a fost cat se poate de categoric: „Nu, doamna, nu. Nu. Nu. Punct si am terminat”.

Acuzat ca ar fi luat mita pentru a interveni in favoarea aprobarii unui plan de urbanism zonal in vederea construirii unui supermarket in Bucuresti, Solomon Wigler a fost initial retinut pentru 24 de ore, si ulterior arestat preventiv. In cursul zilei trecute, s-a aflat ca procurorii au decis sa il trimita in judecata.

176 afisari
Zenville

Ultimele știri

Imagini incredibile cu rapperul american Sean Diddy când îşi bate iubita cu sălbăticie pe holurile unui hotel (VIDEO)

Cassie Ventura, fosta iubită a lui Sean Diddy, i-a intentat proces artistului și-l acuză, printre altele, de viol. O înregistrare video din 2016 îl...

Tragedie în Marea Neagră! O navă s-a scufundat în apropiere de Sfântu Gheorghe. Trei marinari, dispăruţi!

O navă sub pavilion Tanzania s-a scufundat, sâmbătă dimineaţă, în Marea Neagră, la 26 mile marine de Sfântu Gheorghe.Opt membri ai echipajului au fost...
proger