AcasăPoliticaOpoziţia renaşte din propria cenuşă? Posibilă alianță între USR, Forța dreptei și...

Opoziţia renaşte din propria cenuşă? Posibilă alianță între USR, Forța dreptei și PMP

ludovic orbanOpoziţia renaşte din propria cenuşă? Posibilă alianță între USR, Forța dreptei și PMP

Ludovic Orban, președintele partidului Forța Dreaptă, și Cătălin Drulă, președintele USR, au participat sâmbătă, 29 octombrie, la Liga Aleșilor Locali organizată de PMP la Palatul Parlamentului.

Astfel, cei trei se pregătesc „s-o pună” de-o alianţă. Se doreşte o Opoziţie la coaliţia de guvernare.

Au mers să sprijine primarii

Peste 1.500 de primari, vicepreședinți de consilii județene, viceprimari, consilieri județeni și locali PMP au participat la eveniment. „La începutul mandatului a venit o factură de 8 mii de lei iar acum o factură este de 24 de mii de lei. A trebuit că pe o parte din noapte să oprim iluminatul public”, a declarat și Anca Baciu, primarul localității Corbi, Argeș.

Disponibilitate a mea pentru cooperare cu PMP și USR și cu oamenii de dreapta este totală”, a declarat Ludovic Orban în fața aleșilor locali ai PMP.

Lecţiile din alegerile anterioare ne-au învăţat că trebuie să fim un partid deschis spre dialog, un partid care să coopereze cu cei care împărtăşesc aceleaşi valori, pentru avem nevoie de alegeri în două tururi, de o administraţie deschisă şi eficientă în interesul cetăţeanului şi avem nevoie de o nouă forţă”, a spus și Eugen Tomac.

Marcel Ciolacu, tot în opoziţie?

Vicepreşedintele USR Ionuţ Moşteanu acuză, sâmbătă, PSD şi pe liderul social-democrat Marcel Ciolacu, de „incompetenţă”, „văicăreli” şi atacuri la adresa USR, susţinând că aceştia „nu reuşesc să livreze nimic în afară de sărăcie”, deşi au toate pârghiile puterii.

La aproape un an de când PSD a revenit la conducerea României, aduşi înapoi de Klaus Iohannis şi alţi baroni PNL, Marcel Ciolacu continuă să fie în opoziţie.

Sunt prea incompetenţi să facă ceva, aşa că atacă USR. Din cauza USR nu cresc ei pensiile. Din cauza USR nu reuşesc să crească investiţiile. Din cauza USR împrumută România la cele mai mari dobânzi din Europa.

Din cauza USR nu reuşesc să vină cu măsuri pentru a sprijini românii să facă faţă scumpirilor la energie şi alimente. Aproape un an de văicăreli. Iar atunci când nu e USR de vină, se ceartă între ei, cu PNL, pe funcţii şi banii publici. Oamenii ăştia au creat un monstru cu 70% din Parlament.

Au totul. Guvern, Parlament, Preşedinţie. Instituţii şi televiziuni. Şi nu reuşesc să livreze nimic în afară de sărăcie”, scrie Moşteanu pe pagina de Facebook.

author avatar
Andrei Ștefan
639 afisari

22 COMENTARII

   • PROPAGANDA LINGAILOR IN CUUR DE PE ZIARE.COM DEPASESTE ORICE LIMITA CHIAR SI PE CEA DE PE TIMPUL LUI CEAUSESCU ! MUISTII SI PUPATORII DE GAOZURI MARONII DE PE ZIARE.COM AU IMPUS O CENZURA SEVERA SI LINSUL IN CUUR A POLITICIENILOR ACTUALI IN FRUNTE CU SALAMUL DE SIBIU ESTE OBLIGATORIE ? IN CAZ CONTRAR CENZURA SI INSULTE SI AMENINTARI PE ZIARE.COM

    ZIARE.COM UN SITE DE EXCREMENTE IMPUTITE UNDE PROPAGANDISTII FOSTI COMUNISTI AU EXPERIENTA
    ANALFABETII FUNCTIONALI ASA ZISII JURNALISTI SUG POOLA LA GREU

  • Sica mandolina este deschizatorul acestui haos economic, al a început dezastru și l,au continuat rand pe rand toți trădători din holera galbenă pnl, ce încredere mai poți avea în cest individ expirat din toate punctele de vedere,el cel mult poate obține o boxa a acuzațiilor pt tot Raul făcut țări și cetățeanului

   • NU SUNT ROMAN , SUNT CONSTANTIN MOLDOVEAN TIRASPOL ZIS KOSTEA AMORE SUGIUK , DE PROFESIE MANKATOR DE K.KAT ( TROLL ) DIN TRANSNISTRIA .