AcasăPoliticaOpoziţia renaşte din propria cenuşă? Posibilă alianță între USR, Forța dreptei și...

Opoziţia renaşte din propria cenuşă? Posibilă alianță între USR, Forța dreptei și PMP

ludovic orbanOpoziţia renaşte din propria cenuşă? Posibilă alianță între USR, Forța dreptei și PMP

Ludovic Orban, președintele partidului Forța Dreaptă, și Cătălin Drulă, președintele USR, au participat sâmbătă, 29 octombrie, la Liga Aleșilor Locali organizată de PMP la Palatul Parlamentului.

Astfel, cei trei se pregătesc „s-o pună” de-o alianţă. Se doreşte o Opoziţie la coaliţia de guvernare.

Au mers să sprijine primarii

Peste 1.500 de primari, vicepreședinți de consilii județene, viceprimari, consilieri județeni și locali PMP au participat la eveniment. „La începutul mandatului a venit o factură de 8 mii de lei iar acum o factură este de 24 de mii de lei. A trebuit că pe o parte din noapte să oprim iluminatul public”, a declarat și Anca Baciu, primarul localității Corbi, Argeș.

Disponibilitate a mea pentru cooperare cu PMP și USR și cu oamenii de dreapta este totală”, a declarat Ludovic Orban în fața aleșilor locali ai PMP.

Lecţiile din alegerile anterioare ne-au învăţat că trebuie să fim un partid deschis spre dialog, un partid care să coopereze cu cei care împărtăşesc aceleaşi valori, pentru avem nevoie de alegeri în două tururi, de o administraţie deschisă şi eficientă în interesul cetăţeanului şi avem nevoie de o nouă forţă”, a spus și Eugen Tomac.

Marcel Ciolacu, tot în opoziţie?

Vicepreşedintele USR Ionuţ Moşteanu acuză, sâmbătă, PSD şi pe liderul social-democrat Marcel Ciolacu, de „incompetenţă”, „văicăreli” şi atacuri la adresa USR, susţinând că aceştia „nu reuşesc să livreze nimic în afară de sărăcie”, deşi au toate pârghiile puterii.

La aproape un an de când PSD a revenit la conducerea României, aduşi înapoi de Klaus Iohannis şi alţi baroni PNL, Marcel Ciolacu continuă să fie în opoziţie.

Sunt prea incompetenţi să facă ceva, aşa că atacă USR. Din cauza USR nu cresc ei pensiile. Din cauza USR nu reuşesc să crească investiţiile. Din cauza USR împrumută România la cele mai mari dobânzi din Europa.

Din cauza USR nu reuşesc să vină cu măsuri pentru a sprijini românii să facă faţă scumpirilor la energie şi alimente. Aproape un an de văicăreli. Iar atunci când nu e USR de vină, se ceartă între ei, cu PNL, pe funcţii şi banii publici. Oamenii ăştia au creat un monstru cu 70% din Parlament.

Au totul. Guvern, Parlament, Preşedinţie. Instituţii şi televiziuni. Şi nu reuşesc să livreze nimic în afară de sărăcie”, scrie Moşteanu pe pagina de Facebook.

author avatar
Andrei Ștefan
641 afisari

22 COMENTARII

      • PROPAGANDA LINGAILOR IN CUUR DE PE ZIARE.COM DEPASESTE ORICE LIMITA CHIAR SI PE CEA DE PE TIMPUL LUI CEAUSESCU ! MUISTII SI PUPATORII DE GAOZURI MARONII DE PE ZIARE.COM AU IMPUS O CENZURA SEVERA SI LINSUL IN CUUR A POLITICIENILOR ACTUALI IN FRUNTE CU SALAMUL DE SIBIU ESTE OBLIGATORIE ? IN CAZ CONTRAR CENZURA SI INSULTE SI AMENINTARI PE ZIARE.COM

        ZIARE.COM UN SITE DE EXCREMENTE IMPUTITE UNDE PROPAGANDISTII FOSTI COMUNISTI AU EXPERIENTA
        ANALFABETII FUNCTIONALI ASA ZISII JURNALISTI SUG POOLA LA GREU

    • Sica mandolina este deschizatorul acestui haos economic, al a început dezastru și l,au continuat rand pe rand toți trădători din holera galbenă pnl, ce încredere mai poți avea în cest individ expirat din toate punctele de vedere,el cel mult poate obține o boxa a acuzațiilor pt tot Raul făcut țări și cetățeanului

      • NU SUNT ROMAN , SUNT CONSTANTIN MOLDOVEAN TIRASPOL ZIS KOSTEA AMORE SUGIUK , DE PROFESIE MANKATOR DE K.KAT ( TROLL ) DIN TRANSNISTRIA .

  1. Alianta trotinetistilor penal, a turnatorului sef si a lui sica mandolina tuica de pruna!

  2. Miscare inteligenta , se prefigureaza o opozitie mai puternica , benefica pentru democratie . Romanul nu e prost , vom vedea la urne …

    • Haur ramane izolat cu bruma ramasa din vadimistii nationalisti de la Romania Mare ? Mare minune de mai intra in Parlament …

    • alegeti=i ba! Sica mandolina, mare scula de pulitician de romanika, a liberalizat gazul si electricitatea, a pompat bani la votacii lui, juvetii micula, ne-a umplut de datorii, a adus tradatorii de tara si neam alias USR la ciolan si ciordeala. Are numai calitati. Aceasta odrasla, ex bolsevica, fiu de vipere securisto-comuniste , convertita ca multi altii din gasca lui, precum curvele, la ciuma galbena dupa rivolutie, scuipat de ai lui si de bolovan, nu se lasa, mai vrea sa suga la ciolan. Toata viata a hoinarit prestand scarba ptr munca, dar traieste boiereste cu papagalul si minciuna din munca prostilor. Votati-l! Pe astia ii vreti, asa trai o sa aveti!Cum era pe vremea lor? Opinca ,bordeie,tablita si condeie, iobagie la boieri.

      • Eu am postat la 14:38 , sunt troll din Transnistria , halesk si io k-kat p-aci pentru 3 copeici postarea , e criza , Raionu nu poate sa-mi dea mai mult .

  3. Sica Mandolina, Ranga si Popov Chiorescu, o pun de-o hora stacato, ca dupa betie asta urmeaza. Ma, da noi, noi astia multi chiar santem masochisti ?/ Ne alegem iar ”calaii”//???

    • Au mai ramas niste zdramite pe fundul galetii , le-am adunat in ultimul polonic . Papa bun ….

  4. A DRAQ…OPOZITIE !!!!!! TOATE …SCURSORILE LEVANTULUI,S AU ADUNAT INTR O ULTIMA INCERCARE, DE A DREPTUL PENIBILA , DACA NU CHIAR…. PESTILENTIALA…HUOOOOOOOOOOOOOOOOOO, JEGURILOR, EXCREMENTELOR !!!!!!!!!!!!! SIKTIR !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    • Sunt tot pirtarul de Kostea Sugiuk , m-am siktirit de la capatanile de miel zburlite cu care sunt mitraliat in mufa .

  5. Nu,multumim,mai bine ramanem cu astia,sunt un rau mare dar mai mic decat Drula sau matrafoxatul Lucovid.Erau nenorocitii in stare sa ne vaccineze cu forta.

  6. Maseaua asta stricata de orban care a jucat in echipa cu catu ce a indatorat romanii cat doua generatii asta care ca o sluga a liberalizat energia fără reguli și înainte de termen mai vrea sa conduca???

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger