AcasăPoliticaOpoziția a tras cortina

Opoziția a tras cortina

Gata! Ne-am lămurit. Și cu PSD. Și cu Opoziția. Și cu Marcel Ciolacu și alți gălăgioși de pe Facebook, ce-i calcă pe urme. Am văzut și cât îi duce mintea, și cât îi țin puterile.

Trei femei au scos în stradă mai multă lume decât are Ciolacu like-uri într-o lună pe rețeaua unde-și plânge de milă. El e convins că e opoziție. E doar o văicăreală combinată cu pârâtul ca la clasa întâi. Tovarășa, Orban mă scuipă! La deschiderea sesiunii parlamentare, social democrații au făcut spectacol. Au venit cu pancarte pe care scria „Voiculescu demisia!” Fără virgulă, de ziceai că pe ministrul Sănătății așa îl cheamă, „Demisia”, nu Vlad. Era normal ca pe ministru să-l doară la bascheți, căci nu era vorba de el. A fost circ de proastă factură. Nici împărțitul de lumânări în Parlament nu a avut succes. Încă nu e clar ce au vrut să demonstreze cu asta. Că a murit Sănătatea? Că au murit spitalele? Doar lumânări, fără pomelnic și fără colivă? Și fără bocitoare? E mai presus de spectacolele pe care le făcea USR, cu tobe, cu boxe, cu muieri care se dădeau cu fundul de pământ pe holuri? Nu e. PSD nu s-a ridicat la nivelul lor, chit că și una și alta erau tâmpenii. Și sunt.

Seara, l-am văzut pe Lucian Romașcanu vorbind la o televiziune. A pierdut o bună ocazie de a fi înțelept. Sau măcar om politic. Putea să-și țină gura închisă, pe alocuri. PSD încă nu scoate oameni în stradă, am aflat. Poate mai încolo, dar nu acum. Ca să nu se amestece și să se confunde cu AUR? Habar nu am, dar asta este o altă prostie. Lumea care protestează nu este toată AUR. Sunt români nemulțumiți de mârșăviile guvernului, de minciuni și de bătaia de joc. Când va decide PSD că este momentul să treacă și la forme de protest serioase? Niciodată, pentru că Ciolacu are de respectat o înțelegere cu Iohannis. Să facă opoziție, nimic de zis, dar așa, mai în surdină și încălțat cu cipici, ca să nu se audă tropăielile. Opoziția serioasă a social liberalilor, anunțată de Vasile Dîncu, s-a încheiat înainte de a începe. S-a văzut limpede ce pot face. Sigur că nu vor renunța. Data viitoare vor veni cu pancarte colorate, cu poza lui Voiculescu, ca să știe omul că despre el e vorba. Dacă ar fi și subtili, oamenii lui Ciolacu ar veni cu afișe pe care să existe doar virgula lipsă din prima sesiune. Ar înțelege lumea de ce. Hai, evacuați sala, că s-a terminat spectacolul!

author avatar
Valentin Boeru
1.148 afisari

12 COMENTARII

  1. Era greu de crezut că PSD-ul va deveni un partid de figuranți, dar iată că Ciolacu a reușit „performanța”. Atitudinea de „non-combat” pe care a impus-o partidului e începutul sfârșitului pentru cel mai mare partid din România.
    A trecut vremea opoziției pe bune. Noua modă e să nu-i deranjeze cumva pe liberalo-rezistenți.

    • Fa , Damo , esti proasta de pici in strachini , partidul nostru e cel mai tare , a avut 30% din 30 % participare la vot , se putea si mai rau , asa ca , mucles ! Ce te faci cand o avea alea 9 procente a lu HAUR ? Aplauda si ciocu-mic ca ti-l plombez !

        • Eu nu sunt badarana , sunt Oana , dama rasfatata , de fapt , nici nu mai stiu cine sunt , schimb pseudonimele de la o postare la alta dupa cum cere Raionu , badaran Anonim sunteti dumneacoastra ca imi vorbiti la persoana a doua singular si iar mi-ati facut operatie de sex …..

  2. Asta a fost scenariul: arestarea lui Dragnea si acapararea partidului care mai exista doar cu numele. In rest, tacere.

  3. De ce cititorii nu pot posta cu pseudonimul ” l i v i a ” legat si Kostea Sugiuk Tiraspol poate ?

  4. Decăderea PSD s-a văzut de la venirea lui Dâncu în prima linie. Câte voturi a adus pentru PSD la recentele alegeri din zona Transilvaniei? Cam cât într-un județ din sudul țării. Nu uitați că Dâncu a jucat și în guvernul tehnocrat al lui Cioloș. Ciolacu, Stănescu și Dâncu vor fi groparii PSD, chiar dacă se împăunează cu cele peste 30% din voturi la recentele alegeri generale, dar care nu i-a făcut să se zbată, pentru a intra la guvernare sau măcar să mimeze.

  5. CU CIOLACU IN FRUNTE,VOM AVEA PIERDERI SI MAI MULTE,DUTE MAI CIOLACULE SI PLIMBA URSU,NUTI MAI BATE JOC DE ACEST PARTID,SAU VREI SAL DESFIINTEZI DE TOT,MAI GANDITIVA SI VOI PSD-ISTI,PE CINE TINETI IN FRUNTEA PARTIDULUI,IN NICI UN CAZ NU AVETI NEVOIE DE CIRCARI,INCOMPETENTI SAU MAMAI.

  6. Vă mirați de ce se blochează comentariile? Lecturați prostiile moldoveanului de rahat care sucește totul după mintea lui bolnavă.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger