AcasăPoliticaOlguța Vasilescu, opinie tranșantă în privința prezidențialelor: „Oricine ajunge în finală cu...

Olguța Vasilescu, opinie tranșantă în privința prezidențialelor: „Oricine ajunge în finală cu George Simion va câștiga” – VIDEO

sursa foto: Facebook/Lia Olguta Vasilescu

După cum se știe deja, 2024 e un an cu mai multe runde de alegeri, inclusiv prezidențiale, așadar va avea loc o competiție electorală pentru cea mai înaltă funcție în stat.

Primărița Craiovei, social-democrata Olguța Vasilescu, este de părere că oricine ar ajunge în finala alegerilor prezidențiale cu George Simion, liderul Alianței pentru Unirea Românilor (AUR), va câștiga.

Eu cred că oricine ajunge în finală cu George Simion va câștiga. Este exact ce s-a întâmplat în 2000”, a declarat Olguța Vasilescu, marți seară, 6 februarie, la Digi24.

Olguța Vasilescu: „Să vedem în primul rând care sunt candidații”

Întrebată dacă e sigură că George Simion are șanse să ajungă în finala acestui scrutin, social-democrata a adus în discuție faptul că liderul AUR s-ar putea ca nici măcar să nu candideze la prezidențiale.

„Asta nu aș putea să vă spun. Mai e mult, într-un an de zile se întâmplă multe lucruri. Să vedem în primul rând care sunt candidații. Poate nici nu candidează”, a răspuns Olguța Vasilescu.

 

„Poate nici nu candidează. Depinde, poate AUR își pune un alt candidat”, a completat Vasilescu.

Edilul Craiovei prevede, așadar, un posibil scenariu asemănător celui din anul 2000, când în turul al doilea al prezidențialelor s-au confruntat electoral Ion Iliescu și Vadim Tudor, perceput de mulți drept un politician extremist, cel dintâi fiind declarat câștigător al alegerilor și implicit al mandatului la Cotroceni.

Discuții despre comasarea alegerilor

Pe de altă parte, amintim că, potrivit unor surse, PSD și PNL discută despre o dublă comasare a alegerilor. E vorba, deocamdată, doar despre un scenariu, nefiind anunțat nimic oficial.

Ar fi vorba despre varianta comasării alegerilor parlamentare cu turul doi al prezidențialelor, dar și despre posibilitatea comasării localelor cu europarlamentarele din 9 iunie, iar această din urmă variantă ar fi aproape sigură.

Citiți și:

COMASAREA alegerilor = ÎMPĂRȚIREA cașcavalului! Ciolacu negociază cu pistolul la tâmplă

author avatar
Andrei Coman
393 afisari

6 COMENTARII

  1. Nu aș fi chiar așa de sigur. Cum să-l alegi pe Ciolacu sau Ciucă al nost”, când ei sau dovedit deja a fi slugile altor puteri străine, nu se luptă pentru interesele României și ale românilor ?. Chiar dacă d-l Simion nu-mi place deloc, nu am mare apreciere pentru el, dar ideea pe care o reprezintă este pe placul meu. Sunt sigur că nu va face tot ce promite, dar un pas înainte tot va fi. Măcar va arăta „clasei politice” ce vor românii, că sau săturat de yesmenii perfecți, care ne-au guvernat de 2 decenii.

    • Pari cam tontuleț , sa nu spun tont de-a dreptul , voteaza sts -ul pentru tine , sint milioane de morti pe liste pelicane !mortii voteaza pentru cine trebuie iar voturile cu Aur dispar , muahahahaha !

    • „Oricine ajunge în finală cu George Simion va câștiga”
      Tanti Vodcuta? Simion nu va participa la prezidentiale si nici Tarziu.
      Candidatul AUR vine din zona justitiei si va zdrobi pe toti natafletii prezidentiabili.

  2. in 2000 a castigat Vadim . pentru mine cel mai bun sondaj este ce vb lumea inainte de alegeri , de Vadim auzeam peste tot , s-a furat ca si in 2009 .

  3. Cucoana, stai ascunsa, ca te vad pensionarii militari si numai de bine nu-ti ureaza tie, familiei tale, copiilor tai si si urmasilor lor. Nu le mai aduce aminte ca existi, nu le mai fa scarba. Iti lipsesc niste blesteme si injuraturi ? Nu te mai baga singura in seama si taci, ca si asa vorbesti numai tampenii

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger