AcasăPoliticaOlguța Vasilescu îl nimicește pe Nicușor Dan. Ce mesaj de amenințare i-a...

Olguța Vasilescu îl nimicește pe Nicușor Dan. Ce mesaj de amenințare i-a transmis

Olguța Vasilescu

Lia Olguța Vasilescu a răbufnit, vineri, într-un mesaj pe Facebook, la adresa lui Nicușor Dan, în legătură cu scandalul de la conferința de presă, provocat de angajații ADP Sector 5.

Fosta ministă a Muncii îi transmite lui Nicușor Dan, căruia i se adresează cu apelativul „băiațaș”, că o să simtă „ce simțeau și ăia” pe care el îi „ataca cu haita sa”. Olguța Vasilescu face referire la USR, în frunte cu fostul președinte Nicușor Dan, amintindu-le comportamentul nelalocul său pe care l-au avut la adresa reprezentanților PSD.

„Nicușor Dan plânge de mama focului pe la tv că se comportă și alții cu el cum se comporta USR cu ai noștri pe vremea când era el președinte acolo. <<Cer bun simț de la viceprimarul Capitalei. Ar trebui să își exprime punctul de vedere fără să deranjeze>>. Băiețaș, e o vorbă în popor: ce ție nu-ți place, altuia nu-i face! Mai ții minte când stăteai atârnat de tribună parlamentului cu pancartă de gât și nu ii lăsai pe deputații PSD să vorbească? Sau cum mergeai peste ei în conferinte de presă? Ai uitat? O să-ți mai amintești din când în când… Și o să simți ce simțeau și aia pe care îi atacai cu haita ta….

Apropo! Ieri, un parlamentar USR cerea de la tribună să i se adreseze ceilalți cu respect. Altul care ne bagă telefonul în ochi și punea muzică la maxim la boxe, în comisiile parlamentare, cât să nu se poată lucra… Nici măcar nu îl jignise cineva! După ce au făcut pe revoluționarii din popor, acum s-au descoperit brusc de viță nobilă și pretind să li te adresezi că la boieri… Poate vă luați și o cămașă pe voi și puneți o cravată la ea, dacă tot veniți să vorbiți în parlament și mai pretindeți și respect!”, a scris social-democrata pe Facebook.

Nicușor Dan este ținta șicanelor celor din PSD. Mai întâi, viceprimarul Aurelian Bădulescu i-a distrus conferința de presă din Prelungirea Ghencea de la începutul lunii. Și primarul Capitalei Gabriela Firea l-a luat zilele trecute peste picior, propunându-i scaunul de viceprimar general. Joi, politicianul a încasat-o din nou de la social-democrați. În timp ce susținea o conferință de presă în sectorul 5 al Capitalei, mașinile de gunoi ale Primăriei Sectorului 5 (primărie cu primar PSD-ist) făceau tururi în zonă, claxonând și ambalând motoarele.

author avatar
Andreea Vlad
493 afisari

2 COMENTARII

  1. Bravo Olguta,cretinii, batausii si huliganii din USR ,impreuna cu sasul nu au facut alceva decat sa invrajbeasca populatia.PSD trebuia sa le dea replica mai demult,dar nu e tarziu nici acum.Noi va sustinen in lupta cu antiromanii astia si asa zisii pro europeni

    • Minunat Anonimus,asa este,felicitari D-nei Vasilescu pentru atitudinea pe care o are fata de prefacutii useristi.Multumim!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger