AcasăPoliticaOda lui Rareș Bogdan pentru Ciprian Ciucu. Ce mesaj i-a transmis înainte...

Oda lui Rareș Bogdan pentru Ciprian Ciucu. Ce mesaj i-a transmis înainte de alegerile din PNL București

Rares BogdanOda lui Rareș Bogdan pentru Ciprian Ciucu. Ce mesaj i-a transmis înainte de alegerile din PNL București

Rareș Bogdan a uitat, se pare, de schimbul public de mesaje acide cu colegul său de partid, Ciprian Ciucu. Europarlamentarul liberal urează succes echipei Ciucu la alegerile pentru conducerea PNL Bucureşti.

Acesta a transmis un mesaj de forță primarului Sectorului 6 înainte de alegerile din PNL Bucureşti. „Succes dragi colegi. Ciprian pentru Bucuresti. Ciprian Ciucu preşedinte PNL Bucuresti. Steli SG cheie pentru Capitala. Succes Stelian Bujduveanu pentru secretar general al celei mai mari organizaţii PNL din ţara. Succes Victor. Victor Picu pentru PrimVicepresedinte. Succes Diana.

Diana Baciuna pentru PrimVicepresedinte. Succes Florin Ulmeanu pentru Vicepreşedinte. Succes şi sper ca disperarea unora sa nu afecteze organizarea alegerilor. Numai bine tuturor. Cu Bunul Dumnezeu înainte. Vom câştiga. Nu va temeţi. Nu pot ei bloca sau anula, cât puteţi voi vota!”, a scris Rareş Bogdan pe Facebook.

Liberalii din Bucureşti îşi aleg conducerea

Liberalii din Bucureşti îşi aleg conducerea, sâmbătă, iar pentru funcţia de preşedinte candidează atualul lider al PNL Bucureşti, Violeta Alexandru, dar şi primarul Sectorului 6, liderul liberalilor din sector Ciprian Ciucu. Violeta Alexandru are susţinerea preşedintelui PNL, Ludovic Orban, în timp ce Ciprian Ciucu este susţinut de premierul Florin Cîţu.

Pe 15 iulie, primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, a anunţat că şi-a depus candidatura pentru preşedinţia PNL Bucureşti, publicând pe Facebook fotografii alături de mai mulţi liberali şi premierul Florin Cîţu, candidat la şefia partidului. Două zile mai târziu, şi fostul ministru liberal al Muncii, Violeta Alexandru, a anunţat că şi-a depus candidatura pentru un nou mandat la şefia PNL Bucureşti.

Săptămâna aceasta, echipele candidaţilor s-au reunit pentru a stabili detaliile alegerilor. Ciprian Ciucu a precizat într-o postare pe Facebook că echipa sa s-a retras de la discuţii și a acuzat-o pe Violeta Alexandru de minciună. Votul se va desfășura, sâmbătă, 24 iulie, la Sala Polivalentă, unde are loc reuniunea Comitetului de coordonare al PNL.

author avatar
Andreea Vlad
330 afisari

4 COMENTARII

  1. ne am saturat de rares la tv sa stea in banca lui de europarlamentar si sa lase sforariile !!!!!!!!!!luptat e la bruxelles sa ne aduci bunastare si bani europeni nu pe dambovita !!!!!!

  2. Rareş, este tare trist să vedem unde ai ajuns. Că l-ai pupat bine pe dl Orban, am inteles dar că acum ai trecut cu pupăturile la Cîțu si Ciucu e deja prea mult. Nu crezi? Sau tu esti pupătorul de serviciu? Asta ti-a oferit PNL? Post de pupător? Ai renunțat la jurnalism pentru a fi pupătorul unora care îsi pierd identitatea si coloana vertebrală?
    Nu-ti pare umilitor si degradant să ajungi astfel? Ti-ai pierdut demnitatea pe drum Rareş? Ai uitat când erai de partea oamenilor din stradă? Ai uitat când strigai cu ei? Sau ai așteptat să ajungă gălbejitii la putere si te-ai schimbat si tu? Mai ai identitate? Te mai simți român lângă cei care-si strigă jalea, durerea, nemulțumirea, sărăcia?
    Atât de parşiv ai fost? Umilule si pupătorule de dos. Rareș, ce te-ai pierdut pe drum!

  3. PARTIDELE POLITICE DIN ROMANIA SUNT DOAR NISTE ORGANIZATII DE TIP MAFIOT SI AU LA CONDUCEREA LOR NUMAI NULITATI UMANE…………

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger