AcasăPoliticaO voce cunoscută din PNL reacționează tăios după discursul înflăcărat al lui...

O voce cunoscută din PNL reacționează tăios după discursul înflăcărat al lui Orban: „Patetic pentru gustul meu”

Gorghiu, printre liberalii care i-au fost alături lui Cîțu în momentul în care a anunțat că va candida la șefia PNL (sursa foto: Facebook)

Pe măsură ce se apropie tot mai mult congresul în care liberalii vor alege președintele formațiunii, ambii aspiranți la șefia partidului duc muncă de convingere pentru a se asigura că au șanse să ocupe fotoliul destinat numărului 1 în cadrul PNL.

Iar după ce l-a auzit recent vorbind pe Ludovic Orban, la Bacău, senatoarea PNL a reacționat categoric. Fără să menționeze numele lui Orban, dar lăsând clar să se întrevadă la cine anume se referă, Alina Gorghiu a reacționat tranșant.

Și a dat de înțeles că în locul vorbelor, ar fi fost mai potrivită o demisie, după rezultatul obținut de partid la parlamentare – liberala readucând, practic, în discuție subiectul care a fost atins de mai multe voci din PNL, după alegerile pierdute de liberali.

Gorghiu: O demisie dată la timp, după alegeri, ar fi fost mai de ajutor

„Aud că sunt lideri de partid care spun că și-ar da și viața pentru partid… Patetic pentru gustul meu. O demisie dată la timp, după alegeri, ar fi fost mai de ajutor. Când ți se termină mandatul, nu e sfârșitul lumii. Hai să nu facem o dramă din asta!

Nu ajungi să fii canonizat doar pentru că vorbești despre cum te sacrifici.😉

PS: ghiciți voi cine e liderul care se vrea canonizat”, a scris Alina Gorghiu, pe Facebook, duminică seară, pe 4 iulie.

Orban: Dau Partidului Național Liberal, aşa cum dau de 30 de ani, mintea mea, sufletul meu, inima mea

În ultima zi a acestei săptămâni, actualul lider PNL – care aspiră la un nou mandat. în cursa în care îl are ca adversar pe actualul premier Florin Cîțu – a rostit un discurs înflăcărat, la Bacău. Susținând că dă PNL-ului nu doar mintea și sufletul, ci și energia sa.

„Congresul este despre alegerea conducerii PNL, în special a preşedintelui PNL. Candidez pentru funcţia de preşedinte al PNL pentru că am convingerea că împreună cu dumneavoastră am capacitatea de a duce în următorii patru ani PNL spre victorii, exact aşa cum am condus PNL spre victorie în aproape toate alegerile pe care le-am avut din 2017 până astăzi.

Dau Partidului Național Liberal, aşa cum dau de 30 de ani, mintea mea, sufletul meu, inima mea, timpul meu, energia şi chiar şi viaţa dacă este nevoie. Nu există niciun fel de limită în efortul pe care sunt capabil să îl fac pentru a duce PNL şi România acolo unde îi este locul, pe primul loc”, a declarat Orban, duminică, în finalul discursului susținut în cadrul Conferinței Județene de alegeri a Organizației PNL Bacău.

236 afisari

2 COMENTARII

  1. Nu e patetic, e normal de a ramas pana si Fluture anormal cand a auzit de biserica caci nimeni din Pnl nu intra in biserica fug ca dracii de tămâie.. Dar vorba lui Citu vorbele si promisiile din campanie nu conteaza.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger