AcasăPoliticaO spune un lider PNL: Partidul arată azi „ca un elev mediocru...

O spune un lider PNL: Partidul arată azi „ca un elev mediocru pe care îl așteaptă un examen foarte greu” – VIDEO

sursa foto: captură video

Liberalii, asemeni reprezentanților celorlalte partide politice, se pregătesc pentru anul electoral 2024, când vor avea loc mai multe rânduri de alegeri, inclusiv prezidențialele.

În tot acest context, mai-marii PNL-ului, în frunte cu președintele partidului, Nicolae Ciucă, s-au aflat vineri la întâlnirea regională a Ligii Aleşilor Locali a Partidului Naţional Liberal din regiunea Sud-Vest Oltenia.

În discursul susținut de față cu ai săi colegi, prim-vicepreședintele PNL, Dan Motreanu, a făcut o analiză mai „plastică” a situației partidului, la momentul de față. În încercarea, din câte au remarcat cei mai mulți, de a suna mobilizarea în rândul liberalilor, înaintea anului electoral ce vine.

L-a lăudat pe Ciucă și l-a „înțepat” pe Ciolacu

Partidul Național Liberal arată azi „ca un elev mediocru pe care îl așteaptă un examen foarte greu”, spune prim-vicepreședintele PNL Dan Motreanu.

Mai mult, acesta nu s-a ferit să lanseze săgeți în direcția altor doi lideri de partid – cel al PSD-ului, partidul alături de care PNL-ul formează coaliția de guvernare, dar și cel al președintelui AUR.

„Avem un președinte de partid care are o carieră – e mult sau puțin? – și despre care nu vorbim. Îl avem pe Nicolae Ciucă un om care toată viața lui a servit România și alți președinți de partid despre care nu știm nimic. Despre un George Simion care n-a muncit în viața lui și nu a avut carte de muncă, despre un domnul Ciolacu care are și el niște goluri în CV”, a declarat Dan Motreanu, prezent vineri, 8 decembrie, la întâlnirea regională a Ligii Aleșilor Locali a Partidului Național Liberal, regiunea S-V Oltenia.

Mai mult, acesta a spus că este un avantaj faptul că Partidul National Liberal „poate demonstra că e un partid serios, un partid care poate să garanteze suveranitatea cu adevărat a României”.

Motreanu: Avem de ales între a bate mingea pe maidan sau să ne punem cu burta pe carte

A urmat apoi analiza asupra situației PNL la momentul de față – Motreanu comparând partidul cu un „elev mediocru” aflat în fața unui examen foarte dificil. Și care ar avea jumătate de an la dispoziție pentru „a se pune cu burta pe carte”.

„În final dați-mi voie să fac o mică comparație. Astăzi, din punctul meu de vedere, Partidul Național Liberal arată ca un elev mediocru pe care îl așteaptă un examen foarte greu. Mai avem șase luni de zile și avem de ales, scuzați comparația plastică, între a bate mingea pe maidan sau să ne punem cu burta pe carte. Cred că ține doar de voința noastră și doar de implicarea noastră”, a mai afirmat Dan Motreanu.

author avatar
Andrei Coman
291 afisari

8 COMENTARII

    • Gând la gând.Dar nici cu restul guvernantilor nu poti face altceva.Astora globalismul le-a furat mintile,nu mai pot gândi ce e NORMAL pentru tara .Doar raspund la comenzi din afara ca niste automate.Pâna si Ceausescu care avea 4 clase era VERTICAL. Imi pare rau s-o spun! Si Viktor Orban ! Imi pare rău s-o spun!

  1. Pnl este pe urmele pntcd ,în drum spre groapa de gunoi a istorie ,este o chestiune de timp doar

  2. Toti politicienii[persoane oligofrene cu pretinse bune intentii} cred ca alegerile sunt examenele lor la care ei trebuie sa dovedeasca mereudin nou si iarasi ca pot promite cu mult peste ce pot face si pot minti mai bine ca alti concurenti politici si nu numai.
    Ori bine, adevarul pe care oligofrenii nu vor sa-l vada este ca om om adevarat politic este in fata examenelor atunci cand vtea sa transpuna in fapte proiectele si promisiunile cu care s-a angajat la alegeri.
    Iar ni cei care le dam votul nu avem oare nici o raspundere?
    Trebuie oare sa dam votul nostru la toti maniacii si iresponsabilii oligofreni care s-au dovetdit mereu si iarasi mereu, incapabili impotenti, incompetenti si in multe cazuri penali?
    Este adevarat ca statul/sistemul ne propune doar o alegere intre rau si mai putin rau , dar noi nu trebuie sa acceptam propunerile lor, nu trebuie sa le dam votul pana nu aduc la electie persoane responsabile, oneste[exista onestitate in politica?] si competente.
    Daca ne aruncam votul iresponsabil atunci nu alesii sunt responsabili.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger