AcasăPolitica”O Românie în agonie cu Năsui la economie”. Moțiunea PSD împotriva ministrului...

”O Românie în agonie cu Năsui la economie”. Moțiunea PSD împotriva ministrului Economiei, depusă la Parlament – VIDEO

”O Românie în agonie cu Năsui la economie”. Moțiunea PSD împotriva ministrului Economiei, depusă la Parlament - VIDEO (foto: Facebook)

Social-democrații s-au ținut de planul anunțat recent de la vârful principalei formațiuni de opoziție, respectiv de către liderul PSD, Marcel Ciolacu.

Astfel, au înregistrat la Parlament moțiunea simplă care îl vizează pe actualul ministru al Economiei, useristul Claudiu Năsui. ”Am depus la Senat moțiunea simplă împotriva ministrului Economiei. ‘O Românie în agonie cu Năsui la economie’ este titlul acestei moțiuni, o moțiune pe deplin justificată și foarte așteptată de către antreprenorii din România, pentru dezastrul pe care l-a lăsat domnul Năsui în cele 70 de zile de când este la cârma Ministerului Economiei”, din câte a anunțat purtătorul de cuvânt al PSD-ului, senatorul Radu Oprea.

Senatorul Radu Oprea

Parlamentarul PSD consideră că Năsui nu are ”nicio viziune” și ”niciun mesaj” pentru antreprenori. ”Am văzut că a închis toate programele bune pentru economie. (…) Acest ministru trebuie să plece acum din fruntea ministerului”, a mai declarat social-democratul.

Ce i se reproșează lui Năsui

Recent, Marcel Ciolacu făcuse câteva precizări cu privire la motivele pentru care social-democrații au decis să inițieze un astfel de demers parlamentar la adresa ministrului Economiei.

”Am luat hotărârea să depunem săptămâna aceasta, la Senat, moţiunea împotriva domnului ministru Năsui, aşa cum am anunţat. Motivele le cunoașteți – blocarea măsurii 3, fonduri europene, 478 de milioane de euro în acest moment blocate din cauza faptului că domnul ministru a găsit de cuviinţă să îşi facă un cont de administrator în procedura de selectare a companiilor”, a anunțat Ciolacu, luni, în fața presei, după Biroul Permanent Național al PSD-ului

author avatar
Cristina Stefan
91 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger