AcasăPolitica„O minciună cât o țară”

„O minciună cât o țară”

Este titlul unui reportaj uluitor lansat de cei de la Recorder. Au verificat ce se întâmplă în campania „O pădure cât România”. Au intrat pe site-ul Ministerului Mediului, au descoperit zonele marcate ca fiind împădurite deja și au plecat să verifice pe teren. Au dat peste oameni care mințeau prostește și, în loc de pomi plantați, de ordinul miilor și zecilor de mii, cum figurau pe site, au întâlnit doar tufe și ciulini.

Campania lansată de Iohannis, „O pădure cât o țară”, cu 2 milioane de hectare împădurite, s-a dovedit o minciună. După plecarea televiziunilor ce-l însoțeau, nu s-a mai plantat niciun pom. O propagandă falsă, menită a-l ridica în slăvi pe președintele care, altminteri, declara că acordă acesteia înaltul lui patronaj. E singura de acest fel? Tot sub oblăduirea lui se desfășoară și programul România Educată, căruia, înțelegem că i-ar fi acordat aceeași tutelă, fiind programul lui de suflet. Nu pot să îmi dau seama ce înțelege el prin asta, dar o simplă verificare pe teren ar scoate la suprafață minciuni ca în „O pădure cât o țară”. Vorbește despre digitalizare, despre rețele de conectare la internet, despre educație modernă și performantă. Când ajungi la școală, găsești altceva. O mizerie cruntă, tablete și calculatoare lipsă, profesori care nu s-au acomodat cu cursurile online. Cu ei vrea Klaus Iohannis să facă „România Educată”?

Un an de zile a ținut-o în funcția de ministru pe Monica Anisie, la adresa căreia a avut cuvinte de laudă. Ministresa, ea însăși un atentat la existența limbii române, materie pe care o preda. Ce performanță să faci cu ea? Totul a fost minciună, la fel cum este și acum. Interesele politice bat libertatea învățământului. Școala se deschide sau nu după cum bate vântul, după cum cer unii nevoia de mască de protecție sau de testare. Este un joc prostesc de-a educația, în care contează ce zice guvernul, și nu nevoia de a învăța. „România Educată”? Nu, „O minciună mare cât o țară”.

author avatar
Valentin Boeru
2.570 afisari

16 COMENTARII

    • Sigur esti o sluga. Țările astea doua sau opus întregii Europei cand sclavul trădător de țara Johannis a semnat tratatul privind genurile sexuale in Europa Si promovarea lgbt ului. Asa cum spui ca sau fâsâit, asa au mai mult sânge in Instalatii si guvernează pentru popor, nu pentru multinaționale cum o fac trădătorii de guvernanți ai acestei tării.

  1. Sunt Kostea Sugiuk Tiraspol , masai si io p-aci , sa vada Raionu ca am activitate la articolele flescaite ale lui Boeru . Daca nici eu nu-l sustin , atunci , cine ?

  2. Bai taran borat, bai sclav postac platit la ora, iar ai te-ai pierdut pe aici, bai ordinarule ? 🙂 Nimeni nu te baga in seama, tu esti singurul care intra de macar 5 ori pe zi sa vada ce au scris pe aici si altii, esti prost de bubui, bai tarane !! 🙂 Te faci singur de ras, trebuie sa ai o viata de rahat sa accepti sa traiesti ca si postac platit la ora !! 🙂 Omule, esti in plus, in caz ca nu ai observat, e ca si cand toti s-ar uita prin tine cand sunt pe strada, ca sa intelegi situatia exacta !! 🙂 Asta sigur e un ordinar de a lui Ciuca, sau unul de la servicii, ca nimeni nu are timp sa intre de mai multe ori sa verifice ce scriu altii !!

  3. Pe 25 ianuarie 2021 , de prost , ordinar si taran borat botezat cu siktir , m-a demis Abramovici de la Chelsea . Acu traiesc ca si postac platit la ora , am fost exilat in Transnistria si i-am furat identitatea lui Kostea Sugiuk Tiraspol . Serviciile si Raionul nu au incredere in mine , figuraz ca suspect si am resedinta obligatorie in boschetii din spatele garii Tiraspol . P.S : Ii doresc mult succes lui Thomas Tuchel , mi-a dat-o-n mufa si mi-a aratat clasa , poate castiga si finala de la Istanbul cu Manchester City !

  4. Despre minciuni stim; semnalati un adevar spus de klaun, unul singur. Pacat ca nu s-au gandit la asta cei 66%. De ce nu dau navala la vaccinat, cei 66%? Cum l-au votat, asa sa-i asculte sfaturile „parintesti”.

  5. Criminalul de iohanis traieste de cand il stiu numai in minciuna,hotie,laudarosenie,ingamfare si prostie.Ce vreti mai multa ticalosie la un OM??????E un nimeni ales de 4,2milioane ne nestiutori,si acum suferim toti 19 milioane

    • Iar mananc k.kat din Transnistria la ordinul Raionului si ponegresc PRESEDINTELE ROMANIEI . E grea supravietuirea , daca nu postez , nu am hleb , samagon si mahoarca . Punct .

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger