AcasăPolitica”O eroare politică majoră”. Vicepreședinte PNL, critici dure după ce Raed Arafat...

”O eroare politică majoră”. Vicepreședinte PNL, critici dure după ce Raed Arafat a fost chemat la ședința partidului

foto: Facebook

Cunoscut pentru opiniile sale tranșante, deputatul Florin Roman a reacționat categoric la vestea că secretarul de stat aflat în fruntea Departamentului pentru Situații de Urgență a fost chemat la ședința de luni a conducerii PNL.

”Invitarea lui Raed Arafat la ședința Biroului Executiv Central al PNL reprezintă o eroare politică majoră❗️ Nu știu cine a avut măreața idee, dar greșeli de genul acesta costă politic întregul PNL❗”, susține deputatul liberal, într-un mesaj transmis luni în jurul prânzului.

Florin Roman își și motivează opinia categorică. ”Practic, se induce ideea că PNL este partidul care se asociază cu măsurile restrictive luate de Raed Arafat, unele necesare, fără îndoială, dar altele ce ridică mari semne de întrebare❗️”, e de părere deputatul.

”Poate azi, mâine ne vom trezi și cu anti-vacciniști…ca invitați în forul de conducere al PNL”

Insistând pe ideea unei greșeli politice, liberalul își încheie mesajul într-o notă ironică. ”Vă spun direct: Niciodată, în calitate de vicepreședinte al partidului de guvernământ, nu am fost consultați în legătură cu aceste măsuri. Și nu e treaba noastră, a politicienilor, să ne băgăm peste deciziile specialiștilor.

Dar, cu toții, avem dreptul să fim informați corect și lămuriți…acolo unde avem îndoieli sau unde există semne de întrebare. Genul acesta de greșeli politice nu fac altceva decât să îngroape munca liberalilor de rând, care trudesc zilnic pentru PNL! Poate azi, mâine ne vom trezi și cu anti-vacciniști…ca invitați în forul de conducere al PNL…”, conchide Florin Roman.