AcasăPoliticaNuntă de pomină în politică, cu 500 de invitaţi. Purtătorul de cuvânt...

Nuntă de pomină în politică, cu 500 de invitaţi. Purtătorul de cuvânt PNL s-a căsătorit cu fiica lui Marcel Vela – FOTO

Ionut Stroe

A fost nuntă mare în PNL. Purtătorul de cuvânt al liberalilor, Ionuț Stroe, s-a căsătorit, joi, 19 mai, cu fiica vitregă a lui Marcel Vela. Nume grele din politică au petrecut la petrecerea organizată într-un local select din Caransebeş, la care au participat peste 500 de invitaţi.

Mirele i-a făcut o surpriză uriașă miresei și a invitat-o pe artista sa preferată, Delia, care i-a distrat pe invitaţi până dimineaţă.

Cei doi formează un cuplu de doi ani

Nu este prima căsnicie a lui Ionuț Stroe. Acesta a divorţat de prima soţie, alături de care are doi copii, în urmă cu doi ani. Tot în urmă cu doi ani, politicianul şi fiica fostului ministru de Interne au recunoscut că formează un cuplu.

Ionuţ Stroe a ales să o ceară de soție pe iubita sa în Grecia. Cu toate că pandemia le-a dat planurile peste cap de două ori, ei au reușit în sfârșit să își unească destinele.

Mireasa deţine o avere impresionantă

Andra Pleșa este fiica vitregă a fostului ministru de Interne Marcel Vela. Actuala doamnă Stroe a candidat la alegerile locale din Caransebeş, dar nu a reușit să devină primar, potrivit evz.ro.

Andra Pleşa a fost numită de premierul Nicolae Ciucă în funcția de vicepreședinte peste Ariile Protejate. Averea ei este una impresionantă, având 25.000 de lei, un credit de 50.000 de lei scadent anul viitor, a încasat dividente din firma la care are o treime din acțiuni în valoare de peste 100.000 de lei și a câștigat salarii în valoare de peste 28.000 de lei, în 2021. Aceasta ar avea mai mulți bani, dar nu au fost declarați.

Și Ionuț Stroe se mândrește cu o avere pe măsură. Acesta deține conturi a căror valoare este de peste 215.000 de lei, are un credit de 208.000 de lei (scadent în 2040) și a câștigat peste 150.000 de lei în 2021, până în momentul depunerii declarației de avere.

author avatar
Andrei Ștefan