AcasăPoliticaNumele lui Nicolae Ciucă, în cărți ca variantă de premier

Numele lui Nicolae Ciucă, în cărți ca variantă de premier

(sursa foto: facebook/Nicolae Ciucă)

Cu doar câteva ore înainte de a începe noua rundă de consultări cu președintele Iohannis, la Cotroceni, în vederea desemnării unui candidat la funcția de prim-ministru, se vehiculează intens un nume în dreptul unei posibile variante de premier.

E vorba despre numele senatorului Nicolae Ciucă. General în rezervă, ministrul interimar al Apărării și fost șef al Statului Major al Apărării. Propunere cu care liberalii ar urma să meargă la consultările de joi, conform unor surse.

Rămâne de văzut ce vor anunța liberalii, după o ședință a conducerii partidului, ce are loc în această dimineață, înainte ca delegația PNL să ajungă față în față cu președintele.

Iulian Dumitrescu: Aceasta este propunerea cu care vom merge la consultări, la Cotroceni

Așadar, s-ar putea ca liberalii să renunțe la varianta Florin Cîțu – propunere de prim-ministru. Și asta deși în cursul zilei precedente prim-vicepreşedinte PNL, Iulian Dumitrescu, făcuse un anunț cu privire la liderul formațiunii, Florin Cîțu.

„Decizia BEx al PNL, luată în unanimitate, e una clară: propunerea PNL pentru funcția de prim-ministru este președintele partidului, Florin Cîțu.

Aceasta este propunerea cu care vom merge la consultări, la Cotroceni. Avem convingerea că vom genera o majoritate în jurul PNL”, a transmis prim-vicepreşedinte PNL, Iulian Dumitrescu, pe Facebook, miercuri după-amiază.

Cioloș:Acum nu ne rămâne decât să așteptăm decizia președintelui Iohannis

Pe de altă parte, după ce s-a aflat rezultatul votului de miercuri din Parlament, și faptul că guvernul pe care l-a propus nu a obținut încrederea Parlamentului, Dacian Cioloș a transmis că USR-ul așteaptă să afle ce decide președintele.

„Acum nu ne rămâne decât să așteptăm decizia președintelui Iohannis. Nu discut ipoteze pe care alți actori politici nu au fost în stare să le pună pe masă și au respins o propunere concretă. Ne vom pronunța asupra situației după ce vom afla ce propune președintele Iohannis”, a anunțat Cioloș, miercuri, 20 octombrie, via facebook.

219 afisari

4 COMENTARII

  1. O sa l faca si pe asta de bascalie ca pe catu ,ca doar orban abia ieri a recunoscut ca nu existapnl , epremier e doar iohann.

  2. Big mistake, bro! Franta e pe val in UE, in conflict cu angloamericanii si probabil in curand aliati cu rusii. Noi vom pica fix la mijloc adica cu cvrul in doua luntri – cacofonie deliberata.

  3. SA IMPUI UN YESMAN CA PRIM MINISTRU ,UN EROU DE MUCAVA ,UN INDIVID FARA COLOANA VERTEBRALA -UN GHIOCEL , CEL CARE A BAGAT ROMANIA IN RAHAT INTR-UN AN ANGAJAND CHELTUIELI MILITARE DE 20 MILIARDE CA SA PLATEASCA FIARE VECHI !!,LA CE TE ASTEPTI ?. LA CE VA ASTEPTATI VOI ROMANILOR ,VOI CEI CARE IN PRAG DE IARNA VI SE GOLESTE PORTOFELUL DOAR PE ENERGIE SI GAZE ,VOI CEI CARE PLATITI ORCE PROSTIE SI HOTIE A CELOR CE SE PRETIND CA VA GUVERNEAZA.
    SA GRESESTI ODATA ESTE LIPSA DE EXPERIENTA ,SA INSISTI ESTE INCAPATANARE ,SA CONTINUI ESTE PROSTIE !, ALEGEREA ITI APARTINE ,NOI CEI CARE TE-AM VOTAT NE APARTINE DOAR DEZASTRUL,MORTII SI PAGUBA.

  4. Tot omul Esuatului este, gandim cu bucile ca de obicei, nu ma mira ca suntem unde suntem, alo, ba dormiti cu totii ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger