AcasăPoliticaNume greu din PSD, laude pentru Băsescu: „Este un tip foarte bine...

Nume greu din PSD, laude pentru Băsescu: „Este un tip foarte bine informat şi un tip deştept/Beau o cafea cu el”

sursa foto: Facebook/Traian Băsescu

Fostul premier Mihai Tudose, actualmente europarlamentar PSD, a vorbit în termeni laudativi despre fostul șef al statului, Traian Băsescu, la rândul său membru în Parlamentul European.

Social-democratul susține că fostul preşedinte Traian Băsescu este un politician respectat în Parlamentul European. „Este un tip foarte bine informat” şi „deştept” – spune Mihai Tudose despre fostul lider de la Cotroceni.

„Este un tip foarte bine informat”

sursa foto: Facebook/Mihai Tudose

Eurodeputatul PSD Mihai Tudose a fost întrebat, la Prima News, dacă Traian Băsescu mai e activ în Parlamentul European.

„Câteodată, da. Să ştiţi că este respectat. Domnul preşedinte Traian Băsescu, cu bune, cu rele, este un tip foarte bine informat şi un tip deştept”, a răspuns Mihai Tudose, potrivit news.ro.

Tudose: „Beau o cafea cu el, chiar dacă, politic, am fost adversari”

Mai mult, europarlamentarul social-democrat spune că bea o cafea cu Traian Băsescu și că discută cu fostul șef al statului subiecte ce privesc agenda Parlamentului European.

Europarlamentarul n-a uitat să menționeze faptul că, la un moment dat, cei doi au fost adversari politic. Acum, însă, pare-se că fostul premier și ex-șeful statului stau de vorbă pe chestiuni ce vizează activitatea lor în PE.

„Da, beau o cafea cu el, chiar dacă, politic, am fost adversari, chiar duşmani. Acolo suntem români şi dacă îl suni să-i explici: ”Avem o problemă la un vot, dumneavoastră ce ziceţi, n-ar fi bine să…”, domnul Traian Băsescu răspunde la telefon şi are argumente pro sau contra. E un tip care şi el sună. L-am auzit vorbind. Nu vorbeşte aiurea, nu ia cuvântul să se trezească în drum”, a conchis Mihai Tudose.

604 afisari

10 COMENTARII

  1. „Beau o….cafea cu el”, zise Tudose, sef de campanie a PSD…Cand base 10 ani a injurat PSD…

    • Tudose bea o cafea cu basescu, o cafea cu mult whisky in ea, pt. aroma se stie! Doi consumatori fruntasi pe ramura. Dragnia zicea ca Tudose i-a fost impus de securicius sa fie prim.min. Ce a facut ca prim min. apoi se stie. A intrat in conflict cu ministrii apropiati de Dragnia si a incercat ruperea PSD ca si grindeanu ca si firea.Si deturnarea guvernarii obtinuta prin vot de PSD. Care a reusit prin arestarea/condamnarea lui Dragnia. Pe motiv de coruptie! Coruptie in care nu a primit bani sau alte foloase! Ce coruptie e asta? Astia care au pagubit peste un miliard de $ pe vaccinuri,izolete,masti fara licitatie cumparate, etc.sint bine mersi, n-or sa faca niciodata puscarie! Cine face paguba tarii si romanilor de miliarde dar in favoarea multinationalelor are imunitate mai cv ca cea diplomatica pe viata!

  2. Un brăilean jmeker păcălit de același Băsescu Traian care a păcălit o tara întreaga. Vorba unui cunoscut, ori ești băut ori ești prost.

      • Sa intre base turnatoru’ in Parlament la urmatorul mandat.Iar o sa planga si o se se jure ca e cel mai „cinstit” politician si multi il vor crede.Dupa care o sa rada de ei in stilul lui caracteristic…
        E deja vu…
        Doar un exemplu: s-a jurat inante de alegeri ca nu va taia din salarii…dupa ce a fost ales a taiat 25%.
        NIMENI NU A IESIT IN STRADA.
        Ati uitat? Astia au marit cum au putut salariile si pensiile si tot ies in strada.

  3. „Cafea” e nume de cod pentru matrafox intre betivi! Doua boraturi politice fosilizate, care vor in continuare sa faca rau Romaniei.

  4. UN SMENAR CARE A FACUT DIN PODUL DE LA BRAILA UN MARE RA HAT. CU SPAGA MULTA, CALITATE DE 2 BANI, FARA CALE FERATA (DECLARAT PT PROSTI CA FIIND „STRATEGIC”). FARA BRETEA PT INSULA MARE A BRAILEI. UN BETIVAN HAHALERA SI HOT APROAPE CAT BASE. DE AIA IL IUBESTE CA IL ARE DE MODEL LA FURACIUNI.

  5. Ce bine va-ntelegeti voi doi,parca ati fi unul singur,nu doi,pardon,doua jigodii slugi securiste,dovedite,cocotate,impinse de buci dela spate de ” forul conducator „,coop. ochiul si timpanul. La fel a ” patit-o si Luluta tot asa, cu bucile ei mari, acum „alba ca zapada ” la fel ca Portocala albit si el. Fapta nu exista,sau s-a prescris.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger