AcasăPoliticaPSD, ofensivă totală! Numărul 2 din partid prezintă dovada: „Iată cum se...

PSD, ofensivă totală! Numărul 2 din partid prezintă dovada: „Iată cum se fură voturile!”

Numărul 2 din PSD flutură ”dovada”: ”Iată cum se fură voturile!” (sursa foto: psd.ro)

După ce primarul în exercițiu de la sectorul 1, Dan Tudorache, a cerut Biroului Electoral Central renumărarea voturilor, prim-vicepreședintele Partidului Social Democrat a prezentat opiniei publice ceea ce susține că ar fi ”dovada” unei fraude la recentele alegeri locale.

Sorin Grindeanu aduce în discuție o situație care s-ar fi constatat la o secție de vitare amplasată în sectorul 1 al Capitalei și prezintă două fotografii ale unor procese verbale.

„Iată cum se fură voturile! Cu pixul, la vedere, fără nicio jenă! Sute de voturi mutate de la un partid la altul.

❗ În 2020, în secția de votare nr. 156 din Sectorul 1 al Capitalei, Partidul România Mare a ”obținut” 144 de voturi, iar Dan Tudorache doar 11.

❗ După ce Biroul Electoral de Sector a dispus renumărarea voturilor de la această secție s-a constatat că Partidul România Mare avea de fapt doar…. 2 voturi. Iar Dan Tudorache… 266!

Dovada mai jos”, este mesajul pe care l-a postat marți seară fostul premier Grindeanu, actualmente aflat în echipa de conducere a Partidului Social Democrat.

sursa foto: Facebook/Sorin Grindeanu

Mesajul lui Tudorache

De altfel, Dan Tudorache a transmis la rândul său, în cursul zilei de marți, după ce a cerut BEC renumărarea voturilor, că vrea ca lucrurile să fie clare.

„Îmi doresc transparență totală, în primul rând pentru a elimina orice suspiciune despre furtul voturilor. Pentru că voturile reprezintă voința și speranța oamenilor. Iar acestea nu trebuie în niciun caz furate. E normal ca într-o luptă atât de strânsă să se verifice fiecare vot. Nu sunt însă normale nici presiunile, nici manipulările”, a scris Dan Tudorache pe Facebook.

După ce, cu o zi în urmă, transmitea, pe aceeași rețea de socializare, că „După terminarea numărătorii paralele, am în plus 200 de voturi față de Clotilde Armand! Așteptăm rezultatele oficiale de la BEC!”.

616 afisari

7 COMENTARII

  1. POLITIA ce zice ca BARNA a fost in incinta BE sector 1m a facyr presiuni asupra celor din BE si a avut acces la voturi si PV originale?

  2. La cererea PNL NES5 a hotarat renumararea voturilor la sectorul 5
    La cererea PNL BEJ Calarasi a hotarat renumerarea in tot jusetul

    La cererea PSD de renumerare la sectorul1 BES1 si BEC au zis NU

  3. Asta i rau. Daca si acum se mai poate fura dupa ce se trece si prin Sts si dupa atata controale. De ce Bec nu originalizeaza votul?
    Adica un timbru holografic ce se aplica pe buletinul impaturit ce prezinta o serie specifica sectiei cutare stiuta doar de Bec. Atunci nu mai poti fura ca votul tre sa coincida cu timbru-l datele Sts- cele Bec si raportul procesului verbal. Nu poti fura buletine fara timbru nici invers pt ca nu apar persoane la Sts. Cand dai proba apare pe computer. Asa de greu…?
    Iar votul ramane secret.

  4. Nici nu poti cumpara votul căci lipsesc timbre sau nu le poti dezlipi sau relipi ca sunt holografice transparente dacă umbli la ele se rup sau sunt dedublate. Apar ca in plus.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger