AcasăPoliticaNUCLEARĂ: Ciolacu anunță reducerea numărului de ministere în viitorul Guvern! - VIDEO

NUCLEARĂ: Ciolacu anunță reducerea numărului de ministere în viitorul Guvern! – VIDEO

Se duc negocieri la nivelul Coaliției cu privire la numărul de ministere și la componența viitorului guvern, echipa ce se va instala la Palatul Victoria după rotativa ce va avea loc în perioada următoare.

În tot acest context, președintele PSD, Marcel Ciolacu, a anunțat marți, după reuniunea Consiliului Politic Național al partidului, că a primit un mandat din partea colegilor săi pentru reducerea numărului de ministere din viitorul Guvern. Guvern pe care urmează să-l conducă actualul lider al PSD-ului.

După ședința conducerii social-democrate, Ciolacu a ieșit la declarații în fața presei, la Palatul Parlamentului.

Vorbim de Guvernul României, nu de guvernul unui partid politic sau al vreunei coaliții și de aceea negocierile pe care le vom avea cu ceilalți co-președinți ai acestei coaliții vor fi axate pe oamenii care vor ocupa aceste poziții, respectiv de miniștri în Guvernul României”, a spus Ciolacu, după ședința de marți.

Ciolacu: „Nu m-am născut nici președinte al PSD, nici politician”

Șeful PSD a punctat, totodată, că a primit mandat de la colegi pentru reducerea numărului de ministere în viitorul Executiv, dar și pentru micșorarea numărului secretarilor de stat.

„Vă spun fără nicio reținere: nu m-am născut nici președinte al PSD, nici politician, nici președinte al Camerei. Eu când m-am născut, m-am născut român. (…) Colegii mei mi-au dat un vot și un mandat de a avea (…) o discuție cu fiecare ministru în parte, (…) pentru a face o analiză în funcție de fiecare minister, împreună cu președintele PNL Nicolae Ciucă în ceea ce privește componența și numărul secretarilor de stat la fiecare minister în parte, în funcție de importanța ministerului și de oamenii care au făcut față până acum la aceste funcții.

Deci, categoric, astăzi colegii mi-au dat un mandat pentru reducerea numărului de ministere din viitorul Guvern, reducerea numărului de secretari de stat, cât și reducerea numărul de agenții guvernamentale”, a declarat Ciolacu, după ședința conducerii social-democraților.

author avatar
Andrei Coman
676 afisari

11 COMENTARII

  1. Sa taie din consilieriii aia de se calca pe picioare, nu ajung la serviciu( pe Dragnea l au condamnat pentru asta).si plimba hartii.

    • UITATI-VA LA MUTRA ACESTUI TAMIT CRETIN SI IDIOT , BUN LA NIMIC , CARE A AJUNS IN FUNCTIA ACTUALA PRIN MANEVRE SCARBOASE , DEMNE DE DICTATURA PUTINIANA CU SASUL STERP CARE A ACCEPTAT TARGUL CU ACEST PORC PENTRU A NU PIERDE POSTUL DE PRESEDINTE , SI A INVENTAT COALITIA PNL-PSD

      SASIL MICROPENIS STERPUL DE SIBIU CARE PROCLAMA SUS SI TARE LA AL DOILEA MANDAT CA PSD TREBUIE SA DISPARA , DUPA CARE I-A ADUS LA GUVERNARE SI A DESEMNAT UN PRIM MINISTRU IDIOT DUPA SUSTEMUL DRAGNEA SI JUSTITIA A DISTRUS-O CUM INTENTIONA DRAGNA SA FACA DAR PENTRU EL

  2. Vă e frică…parcă simion venise cu propunerea asta!…
    Reducerea cu cel puțin 300 de mii de bugetari la nivel de țară!…urgent in prima fază, după care comasarea localităților sub 5000 de locuitori…

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger