AcasăPoliticaNu cedează! Mesaj de ultimă oră din direcția PNL: „Florin Cîțu trebuie...

Nu cedează! Mesaj de ultimă oră din direcția PNL: „Florin Cîțu trebuie să rămână premierul nostru” – VIDEO

Nu cedează! Mesaj de ultimă oră din direcția PNL: „Florin Cîțu trebuie să rămână premierul nostru” - VIDEO (sursa foto: facebook/PNL)

Declarații de ultimă oră din direcția liberalilor, până să înceapă ședinta de vineri a conducerii PNL-ului, una decisivă înaintea noii runde de discuții cu premierul desemnat, Dacian Cioloș.

Secretarul general al formațiunii, Dan Vîlceanu, a dat glas unor mesaj cât se poate de clare, menite să ajungă și la urechile celor de la USR, partidul condus de Cioloș.

„PNL va susţine ce doreşte PNL, nu ce vede la TV. (…) PNL îşi desemnează premierul, am avut un congres, cred că lucrurile din punctul ăsta de vedere au fost foarte clare (…). S-a întâmplat ce s-a întâmplat în Parlament, sunt convins că cei de la USR îşi vor găsi un sprijin în aliații lor de la PSD și AUR şi, dacă nu-l găsesc, intrăm în procedura constituțională și toată lumea sper să treacă peste perioada asta cât mai repede”, a susținut Vîlceanu, înainte de a ajunge în sediul formațiunii politice, la ședința la care vor participa mai-marii partidului.

Mai mult, ca să nu existe loc de dubii, Vîlceanu a enunțat și principiul susținut de partidul din care face parte. „Aș vrea să fie foarte clar principiul: guvernarea să face în jurul PNL , iar premierul și miniștrii sau reprezentanţii PNL în Guvern sunt decişi de PNL şi de nimeni altcineva”.

Vîlceanu: „Înţeleg dorinţa USR de a destabiliza PNL, dar nu se va întâmpla asta”

La fel de categoric s-a exprimat și când a venit vorba despre ipoteza că liberalii ar putea renunța la varianta Cîțu premier. „Dacă mă întrebați pe mine personal: nu. Florin Cîțu trebuie să rămână premierul nostru. Din punctul meu de vedere nu trebuie să se schimbe, am avut congres acum două săptămâni jumate, Cîţu este preşedintele PNL şi înţeleg dorinţa USR de a destabiliza PNL, dar nu se va întâmpla asta”, a declarat Vîlceanu, răspunzând unei întrebări.

Totul, în contextul în care s-a vehiculat în spațiul public faptul că liberalii ar putea veni cu o altă variantă de premier, în ideea de a se ajunge la o deblocare a crizei politice și a discuțiilor privind refacerea coaliției.

143 afisari

4 COMENTARII

  1. Foarte bine, circ să fie. Poate așa mișcă și ciuma roșie. CĂ DACĂ NU, ESTE PE FAȚĂ SPRIJINUL DAT HOLEREI GALBENE!!

  2. VILCENE TOT DOBITOC AI RAMAS LAFEL CA SEFII TAI.PROBABIL AI FOST SPALAT PE CREIER CA TOTI ASA ZISII LIBERALI.

  3. Deci,
    indiferent dacă individul acesta este un pușcăriaș,
    indiferent dacă personajul acesta pentru care executivul PNL se bate, a furat MBNA si implicit pe oricine are o carte de credit MBNA,
    indiferent că această loaza a luat 4 la examenul de treaptă scăpînd de școala profesională cu pilele pe care janitorul le-a pus în funcțiune,
    indiferent ca a eșuat 2 examene la ASE,
    Indiferent ca i-au trebuit 10 ani ca sa să termine un colegiu, probabil nu o facultate, în condiții dubioase, suportat financiar de dumnezeu stie cine,..
    Indiferent ce alte momente demne de laudă vom găsi in cv acestui ales, PNLul in pură traditie moștenită de la Brătieni se va bate până in pânzele albe ca să îl aleaga pe acest personaj, șantajabil sau nu, școlit in taină sau nu de cine stie cine ce tara prietenă.
    Indiferent de rezultatul eforturilor PNL, astea sunt motivele pentru care voi vota cu ochii închiși PNL.
    Mi-aduc aminte de puricii pe care presa ii caută unui alt personaj, Patriciu. Aceiași înverșunare, alt om, altă calitate.
    Credeti ca după următoarele alegeri, PNL va mai exista? România va mai există? Care este opinia marelui român Johannis?

  4. & Partidul „La găina dezechipată” ,promovat și susținut de Iohannia în politică, pe care vrea să îl înlocuiască cu Cioloș , ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Lista celor 9 candidați care intră în cursa electorală pentru Primăria Capitalei

Nouă candidați intră în cursa electorală din 9 iunie, pentru fotoliul de primar general al Capitalei.Printre ei, social-democrata Gabriela Firea, fosta șefă de...

Șeful InfoCons atrage atenția, înainte de Sărbători: „Masa de Paşte poate să aibă 250 de aditivi, iar sare şi zahăr cât pentru două săptămâni”

Dat fiind faptul că Paștele se apropie tot mai mult, nu sunt deloc puțini cei care au început deja să facă pregătiri pentru masa...
proger